Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki izbor

FOTO Slažete li se s ovom listom najboljih i najgorih automobila?

auti (1)
Foto: VL
1/10
06.09.2012.
u 11:08

Nove, ali i redizajnirane modele koji se pojave na cestama ocjenjuju ne samo prema vanjskom izgledu i dizajnu nego i prema funkcionalnosti

Američki portal ConsumerReports.org objavio je svoju već tradicionalnu listu najboljih i najgorih vozila za 2012. godinu.

Nove, ali i redizajnirane modele koji se pojave na cestama ocjenjuju ne samo prema vanjskom izgledu i dizajnu već i prema funkcionalnosti.

Ove godine u pet najboljih automobila uvršteni su  Audi A6, Hyundai Veloster, Subaru Impreza, Toyota Camry i Toyota Prius V. Na drugoj listi, negativnoj, svoja su mjesta prema izboru Consumer Reportsa zauzeli Nissan Versa Sedan, Range Rover Evoque, Scion iQ, Toyota Yaris i Volvo XC90.

Komentara 14

PR
prc
19:18 06.09.2012.

pa kaj oni nisu normalni pa kad je audi bil auto pa ova korejska sranja daj si mira

MO
MojMikro
17:58 06.09.2012.

Oni koji stave Prius i.i hyundai u vrh ljestvice stvarno ne bi trebali objavljivati ovakve liste

RU
rux
06:38 07.09.2012.

Koja su to kola bolja od Moskviča?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije