Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propala funkcija

Imate profil na Facebooku? Ova promjena bi vas mogla zanimati

Facebook
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
1/4
28.10.2015.
u 20:18

Ako vam netko s kime niste prijatelj na Facebooku želi poslati poruku, vi ćete dobiti zahtjev na koji možete odgovoriti ili ga ignorirati

Facebook ukida "ostale poruke", direktorij u koji su korisnicima stizale poruke osoba koje im nisu prijatelji na toj društvenoj mreži. Mnogi nisu ni znali za ovu funkcija koja postoji već godinama – nije je bilo na mobilnoj verziji pa korisnicima nisu stizale notifikacije, što znači da su im poruke lako mogle promaknuti.

Ovu funkciju zamijenit će nova, Message Requests ili zahtjevi za poruke. Kako je jučer na svom profilu objavio David Marcus, glavni u Facebooku za poruke, ako vam netko s kime niste prijatelj na Facebooku želi poslati poruku, vi ćete dobiti zahtjev na koji možete odgovoriti, čime će se poruka prebaciti u vaš inbox, ili ga ignorirati, a da pošiljatelj neće ni znati jeste li pročitali poruku.

– Želimo učiniti Messenger mjestom na kojemu možete pronaći i privatno se povezati sa svima do kojih želite doći, ali da do vas dođu samo ljudi s kojima želite komunicirati. Sada je jedina stvar koju trebate da razgovarate s praktički bilo kime na svijetu njihovo ime – objavio je Marcus.

>> Ne nasjedajte na prevare na Facebooku! O dijeljenju sadržaja vašeg profila odlučujete jedino vi

>> Facebook umjesto dislajka uveo šest novih 'osjećaja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije