Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRAO GLASINE

Eric Schmidt: Google nije odustao od Glassa

Eric Schmidt
Foto: Ron Sachs/Press Association/PIXSELL
24.03.2015.
u 00:15

Google je u siječnju prestao prodavati prvu verziju Glassa te je zatvorio program Explorer

Izvršni predsjednik Googlea Eric Schmidt rekao je da Google još uvijek nije odustao od svojih "pametnih" naočala Glass, prenosi Wall Street Journal.

Google je u siječnju prestao prodavati prvu verziju Glassa te je zatvorio program Explorer. Projekt je prebačen iz istraživačkog laboratorija Google X u zasebnu jedinicu. Ivy Ross ostala je na čelu ekipe Glass, no Tony Fadell, šef Googleova odjela Nest, dobio je strateški nadzor nad projektom. Tada su se proširile glasine da će Google odustati od Glassa, no Schmidt je za WSJ sad rekao da je Fadell dobio nadzor kako bi uređaj pripremio za korisnike.

- To je velika i vrlo bitna platforma za Google. Zaustavili smo program Explorer, a tisak je to prikazao kao naše otkazivanje cijelog projekta, što nije istinito - rekao je Schmidt, dodajući da je Glass, kao i Googleovo samovozeće vozilo, dugoročni projekt.

- To je kao da kažete da je samovozeći auto razočaranje jer me sad ne vozi okolo. Za te stvari treba vremena - rekao je Schmidt.

>> 5 razloga zbog kojih je Google odlučio prekinuti prodaju svojih naočala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije