Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apple

Dio korisnika se žali: Novi iPad sklon je pregrijavanju

'epa03147435 An Apple employee counts money after a customer bought a new iPad on the first day of availability at an Apple Store in New York, New York, USA, 16 March 2012. This is the third generatio
'JUSTIN LANE'
19.03.2012.
u 17:13

Uređaj se posebno zagrijava u donjem lijevom kutu prilikom držanja u uspravnom položaju

Novi iPad u petak je pušten u prodaju u deset zemalja, gdje je istog dana primamio stotine novih korisnika.

Među prvim korisničkim reakcijama ima i onih negativnih - prema nekima, Appleovo tabletno računalo sklono je pregrijavanju, prenosi Huffington Post.

Uređaj se posebno zagrijava u donjem lijevom kutu prilikom držanja u uspravnom položaju.

"Upravo sam kupio novi iPad. Volim ekran i brzinu, ali ima nešto čudno u vezi s njime. Prilično se zagrije nakon 30 minuta korištenja. To se nikad nije dogodilo na mom iPadu 2" - ovako je svoje prvo iskustvo s novim iPadom na Appleovom forumu opisao jedan od korisnika.

Jedan drugi korisnik izmjerio je temperaturu uređaja infracrvenim toplomjerom - nakon samo deset minuta korištenja ona je iznosila oko 47 Celzijevih stupnjeva.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar nekakav
nekakav
18:09 19.03.2012.

pošto je vlasnicima appleovih uređaja najbitniji izgled, ovo pregrijavanje nije niakakv problem. iz centrale će im odgovoriti da nek manje budu na ipadu, više na čistom i svježem zraku, i gotovo. dati tolke novce za poluproizvod i onda od njega tražiti nešto više... podsjeća me na naše nedavne parlamentarne izbore. onaj koji želi neštpo kvalitetno, kupit će nešto drugo, ne apple. zar mislite da je ta firma ikad radila nešto kvalitetno? ili da je pokojni steve jobs bio nekakva ikona, nešto pametno? pa on je ukrao miša i grafičko sučelje! s ovim lijepo zarađuju, ionak većina ljudi treba mobitel i tablet za internet. a za to ne treba nekakva snaga. jaka kamera na tabletu...hahaha. trebamo je svaki dan!

DM
Dragi moji bregi
18:11 19.03.2012.

E da umro je genij. Problemi počinju

MY
mycropht
18:52 19.03.2012.

\"izmjerio je temperaturu uređaja infracrvenim toplomjerom\" :) Bilo bi divno kada bismo u Hrvatskoj znali sami proizvesti tablet, ali na žalost smo svedeni na nivo infracrvenog \"toplomjera\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije