Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top izbor

Deset najboljih uniseks božićnih darova koji će razveseliti svakoga kome se nađu ispod bora

shutterstock
20.12.2023.
u 08:00

Ako tražite nešto posebno za ljubitelje umjetnosti i kulture, razveselite ih ulaznicama za koncert, kazališnu predstavu ili muzejsku izložbu. Dobar je dar i viski Glenmorangie s tradicijom koja seže do 1843. godine

Blagdanska euforija približava se, a s njom i radost darivanja. Pronalaženje savršenog božićnog dara može biti izazov, ali donosimo vam popis najboljih poklona koji će oduševiti sve na vašem popisu. Svi zaslužuju trenutke opuštanja, stoga razmislite o wellness darovima poput aromatičnih svijeća, setova za kupanje s esencijalnim uljima ili bonovima za spa tretmane. Darujte im trenutke mira i opuštanja.

Moel svijeće pun su pogodak za svakoga tko voli sjajan miris na prirodan način. Moel, brend poznat po izuzetnim mirisima, ali i po tome što izgaranje njihovih svijeća zbog odličnih sastojaka ne šteti zdravlju, u svojoj ponudi ima divne svijeće koje će oduševiti svakoga. Svijeće su posebne i po svom jedinstvenom izgledu te pakiranju koje je sve samo ne obično. Odiše luksuzom i budi u svakome onaj osjećaj uzbuđenja otvaranja darova te zadovoljstvo na prvi pogled, stoga ne čudi moto Moela – Smart Luxury.

Za ljubitelje hrane gourmet pokloni uvijek su dobar izbor. Razveselite ih s setom vrhunskih čokolada, kvalitetnim vinom i delikatesama ili personaliziranim košarama s domaćim specijalitetima. U budžetu do 15 eura u dućanu kofer. moći ćete pronaći poklon paket s mini bočicom Freixenet pjenušca, čokoladom i solima za kadu, a sigurno će vam se svidjeti i zaliha ručno rađene čokolade i prirodnih čajeva. Poklon koji će oduševiti bit će i kofer. gin kuglica sa začinom, kao i kombinacije kuglice sa začinom i bočice teranina.

Foto: kofer.

Nude i premium boxove, odnosno darovni paket u kojem se nalazi šampanjac Moët Chandon, slavni rosé Whispering Angel ili viski Glenmorangie s tradicijom koja seže do 1843. godine.

Foto: kofer.

Tu su Tea Box ili Spa Box darovni paketi u kojima se nalaze čajevi, keramičke šalice i prirodna kozmetika koji će biti idealni za oporavak nakon blagdana. Oduševiti ih možete i keramičkim tanjurima u dvije veličine, s potpisom brenda Morra Ceramics, a set mirišljave kozmetike s potpisom The Body Shopa također ne može biti naodmet.

Foto: kofer.

Nedavno su predstavili “kofer. Složi sam box” u koji možete zapakirati sve što vidite na njihovim policama, od ginova, vina, tonica, začina, čajeva, keramičkih šalica, čokolada, prirodne kozmetike do čestitki!

Foto: kofer.

Ako tražite nešto posebno za ljubitelje umjetnosti i kulture, razveselite ih ulaznicama za koncert, kazališnu predstavu ili muzejsku izložbu. Knjige potpisanih autora ili umjetnički printovi također su izvrsni izbori. Ponudite i iskustvo učenja ili avanture! Tečajevi kuhanja, sati plesa ili vožnje balonom mogu biti nezaboravni darovi.

Tu su i Dilemma posters – posteri, pokloni i ilustracije. Dilemma Posters jedan je od onih brendova s odličnom pričom i proizvodima u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Iza popularnih postera i vreća za stvari koji već krase brojne domove nalaze se Ema Juretić i Ivan Dilberović. Svi njihovi posteri su “made to order” što znači da ih nema na lageru, već ih tiskaju samo za vas. Tako smanjuju nepotrebno gomilanje otpada te paze da je svaki proizvod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete. 

*Stavovi izneseni u ovom tekstu su neovisna mišljenja ljudi koji su sudjelovali u analizi i nisu službeni stav Večernjeg lista.

 

Komentara 1

CU
Cuturas
09:11 20.12.2023.

A gdje su tu čarape i gaće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije