Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog reklama

Besplatne aplikacije "gutaju" bateriju i usporavaju mobitel

'Models display KDDI\'s new smart phones, Sony Ericsson\'s Xperia (R) and Infobar A01, made by Sharp with Android 2.3 OS, at a press preview in Tokyo on May 17, 2011.  KDDI announced six new models of
'YOSHIKAZU TSUNO'
21.03.2012.
u 16:24

Banneri koji se prikazuju u gotovo svim besplatnim aplikacijama zauzimaju i do 75 posto resursa na mobilnom telefonu

Velik izbor besplatnih aplikacija jedna je od prednosti koju nudi Android, no istraživanja pokazuju da reklame, tj. banneri koji se prikazuju u gotovo svim besplatnim aplikacijama zauzimaju i do 75 posto resursa na mobilnom telefonu.

Osim što prikazivanje oglasa usporava uređaj, ono dodatno troši bateriju. Koristimo li, primjerice, Angry Birds, samo 20 posto od ukupne energije koju potroši ta aplikacija otići će na igranje igre, a ostatak će "povući" prikazivanje oglasa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije