Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni uzlet

Besplatna online edukacija za poduzetnike

Besplatna online-edukacija za poduzetnike
Foto: Thinkstock
25.03.2014.
u 15:05

U online edukaciji za poduzetnike na portalu Poslovni.hr donosimo na desetke vrijednih prezentacija, video-predavanja i online-edukacija koje će vam sigurno pomoći da unaprijedite svoje poslovanje

U sklopu projekta Poslovni uzlet kojega je Poslovni dnevnik ove godine pokrenuo u želji da promovira male i srednje poduzetnike te im omogući alate za još bolji uspjeh, krenuli smo s riječi na djela – uz besplatnu registraciju na stranici Poslovnog dnevnika mali i srednji poduzetnici dobivaju pristup vrijednom edukativnom materijalu. U specijalu Online edukacija za poduzetnike donosimo na desetke vrijednih prezentacija, video-predavanja i online-edukacija koje će vam sigurno pomoći da unaprijedite svoje poslovanje i možda doznate ono što je vaša konkurencija već odavno apsolvirala.

Registracijom na specijalu dobivate pregršt besplatnih edukativnih materijala kroz koje u par minuta možete doznati gdje ste pogriješili kada ste pokrenuli biznis, kako oglašavati svoj proizvod na internetu, kako kreirati prodajnu cijenu koja će privući kupce, sve što vas je zanimalo o financijama i računovodstvu, kako vam programi Ministarstva poduzetništva i obrta mogu pomoći, kako se pripremiti za intervju za posao, kako pregovarati, kakve izvještaje želi vidjeti svaki šef, kako upravljati zalihama...

Registrirati se možete ovdje,a nakon što kroz formular dokažete da ste mali ili srednji poduzetnik, ostvarujete pristup korisnim materijalima koje možete besplatno preuzeti (downloadati). Napominjemo kako podaci koje ostavite prilikom registracije ni na koji način neće biti zloupotrebljeni niti javno prikazivani u bilo kojem obliku. Podatke koje ostavite kako biste se registrirali i na uvid besplatno dobili online-edukacije koje smo pripremili za vas (naziv vaše tvrtke, OIB tvrtke, kao i vaša e-mail adresa) će na uvid dobiti isključivo redakcija Poslovnog dnevnika, kako bi vam dostavila podatke o pristupu materijalima te kako bi vas putem Newslettera informirala o novim edukacijskim materijalima koje možete preuzeti.

Male i srednje poduzetnike koji se registriraju kako bi dobili uvid u edukativne materijale Poslovni dnevnik moli za strpljenje. Nakon što zaprimimo vašu prijavu i provjerimo radi li se doista o vlasniku malog ili srednjeg poduzeća, pristup edukativnom materijalu bit će vam omogućen, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila. Na prijave poslane tijekom radnog vremena (od 8 do 17 sati) bit će odgovoreno u što kraćem roku. Prijave se mogu slati i izvan navedenog radnog vremena, no na odobrenje pristupa materijalu morat ćete pričekati nekoliko sati.

Poslovni dnevnik je u suradnji sa svojim partnerima u projektu Poslovni uzlet osim edukativnih materijala čitateljima koji se registriraju na specijal osigurao i vrijedne nagrade. Registrirajte se ovdje, educirajte i budite bolji od drugih.

Komentara 1

Avatar jumagos
jumagos
11:29 06.07.2014.

Vrlo pohvalno za omogućavanje on-line edukacije, ALI zašto samo za male i srednje poduzetnike. Zašto se ne omogući pristup svim zainteresiranim, pa i onima koji traže drugi ili nemaju nikakav posao. Tak bi tada to bila ODLIČNA stvar, u kojojoj ne bi bilo "sitnih slova".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije