Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Besplatna aplikacija Večernjeg lista na Ovi Trgovini

vecernji na ovi trgovini (1)
Foto: VL
1/5
PR
Autor
PR članak
28.10.2010.
u 12:00

Čitatelji Večernjeg lista od sada putem Nokinijih uređaja mogu uživo pratiti što se događa u Hrvatskoj i svijetu.

Kako bi svojim čitateljima omogućili da budu u stalnom kontaktu s najnovijim vijestima iz Hrvatske i svijeta, Večernji list postavio je svoju aplikaciju na Ovi Trgovini. Tako sada svi korisnici Nokia uređaja mogu besplatno skinuti Večernjakovu aplikaciju i na jednostavan i pregledan način doznati sve što ih zanima.

Svi članci popraćeni su aktualnim fotografijama, a sve je uređeno u prepoznatljivom stilu Večernjeg lista. Uvođenjem aplikacije na Ovi Trgovinu Večernji list se priključio vodećim svjetskim medijskim kućama poput CNN-a, France 24 i Al Jazeere.

Ovi by Nokia je brand za Nokijine internetske usluge, a osmišljen je kako bi bio savršena pratnja uz Nokijine uređaj. Ovi Trgovina omogućuje najlakši način preuzimanja  sadržaja za Nokia uređaje: od zabavnih aplikacija, mobilnih igara do alata za povećanje produktivnosti i videozapisa. Sadržaj možete odabrati prema svojem uređaju i preuzeti izravno na vaš mobilni uređaj ili putem osobnog računala.

Ovi Trgovina podržava većinu Nokia uređaja u više od 190 zemalja svijeta, na 30 jezika,  a svakoga dana korisnici obave više od 2,3 milijuna preuzimanja sadržaja.

Najnaprednijim Nokijinim pametnim telefonom, modelom  N8, korisnici mogu stvarati neodoljive sadržaje, spojiti se na omiljene društvene mreže i uživati u naručenim internetskim TV programima i Ovi Trgovina aplikacijama.

Uz 12-megapikselnu Carl Zeiss optiku s Xenon bljeskalicom, Nokia N8 uvodi mogućnosti snimanja videoisječaka HD kvalitete te njihova montiranja pomoću ugrađene intuitivne aplikacije za uređivanje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?