Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toyota

Aygo osvježen izvedbama u razigranim bojama

toyota aygo (1)
Foto: Toyota
1/6
27.08.2013.
u 15:18

Nove opcije dogradnja su za najbogatije pakete opreme, a karakteriziraju ih žive boje

U iščekivanju obnovljenog modela Toyota je za svoj mali Aygo pripremila tri živopisne izvedbe. Automobil koji se unatoč malim dimenzijama ističe bogatom opremom, sigurnosnim paketom, niskom potrošnjom i niskim emisijama štetnih tvari košta od 64.846 kuna. Uz 5-godišnje jamstvo, Aygo sada u novoj 'obojanoj' seriji dolazi u tri živahne opcije: Blue, Fun i Red. Te su opcije dogradnja bogatih paketa opreme Go i Cool, koji inače donose centralno daljinsko zaključavanje, radio CD MP3, klima-uređaj, električni paket... Nove izvedbe model osvježavaju upečatljivim detaljima.

Fun je besplatni paket dostupan na Aygu u bijeloj boji, a karakteriziraju ga plava vanjska zrcala, plave ručke vratiju i plavi detalji u interijeru (mjerač brzine, zvučnici, ventilacija). Aygo Go Fun košta 67.000 kn. Blue paket karakterizira atraktivna metalik plava boja vozila, također i na vanjskim ogledalima te ručkama vratiju. Plave detalje također nalazimo u interijeru, na ventilacijskim otvorima, oko mjerača brzine i zvučnika. Cijena Ayga Go Blue iznosi 69.300 kn. Red paket karakterizira ekskluzivna crvena boja, kombinirana s crnim metalik krovom, te detaljima u interijeru također u crnoj boji. Aygo Go Red košta 69.300 kn.

>> Crno-bijeli šminker u gradu troši manje od 5 l/100 km

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije