Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

ASEE nova članica EU Tech Chambera

ASEE
11.08.2022.
u 13:21

EUTECH okuplja europsku tehnološku zajednicu s ciljem primjene tehnologija za razvoj održivog društva

Tvrtka ASEE (Asseco SEE) pridružila se organizaciji EU Tech Chamber (EUTECH). EUTECH je nevladina organizacija koja djeluje kao glas europske tehnološke industrije. U skladu s vizijom „Tehnologija obvezuje“ nastoji potaknuti europska poduzeća da koriste svoje tehnologije za dobrobit čovječanstva i održivi razvoj društva. Vjerujući kako je tehnologija katalizator uključivog i holističkog napretka okuplja tehnološke kompanije te radi na izgradnji i jačanju globalnih odnosa.

“Iznimno nam je drago što smo pozvani u članstvo EU Tech Chambera. Vjerujemo kako svojim tehnološkim znanjima i radom s drugim članicama možemo doprinijeti općem dobru i društvu koje dijelimo”, istaknuo je Viktor Olujić, član uprave ASEE-a.

“Veselimo se budućim zajedničkim aktivnostima i doprinosu ASEE-a u stvaranju promjena u načinu na koji tehnologija i poslovanje služe čovječanstvu na globalnoj razini”, priopćili su iz EUTECH-a.

ASEE je jedna od najvećih IT kompanija u Europi na području proizvodnje i implementacije vlastitih softverskih rješenja. Tvrtka pruža ICT rješenja za različite industrijske vertikale, uključujući financijski sektor, industriju plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije, dok proizvode i usluge u okviru područja paymenta nudi pod imenom Payten. ASEE Grupa posluje u 23 zemlje i zapošljava preko 3000 ljudi diljem svijeta.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije