Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA IDEJA

Američka policija moli ljude da prestanu koristiti futrolu za iPhone u obliku pištolja

pištolj
Foto: Twitter
03.07.2015.
u 00:03

Mnogi recenzenti na Amazonu su pozivali prodavače da prestanu prodavati te futrole

Postoji bezbroj različitih vrsta futrola za iPhone, a jedna od bizarnijih zasigurno je ona u obliku pištolja. Možda djeluje zabavno, ali oni koji se sigurno neće smijati su policajci koji bi, u nekim situacijama, mogli zaključiti da je riječ o pravom oružju.

Ured tužitelja u Tom's Riveru, gradu u američkoj saveznoj državi New Jersey, na Facebooku je objavio fotografiju žene koja koristi iPhone s takvom futrolom i pozvao građane da ih ne koriste. Posao policajca, kažu, dovoljno je težak i bez takvih provokacija. Slično upozorenje na Twitteru je objavila i jedna postaja newyorške policije.

Prema pisanju Mashablea, futrolu je unatoč apelima i dalje bilo moguće kupiti na Amazonu za 4,99 dolara, iako se čini da je u trenutku pisanja ovog teksta više nema. Mnogi recenzenti na toj internetskoj trgovini pozivali su prodavače da ih prestanu prodavati.

- Vaši odvjetnici će vam zahvaliti, kao i policajci koji bi inače mogli doći u situaciju da nepotrebno primjenjuju smrtonosnu silu - piše u jednoj recenziji.

Please folks - this cell phone case is not a cool product or a good idea. A police officers job is hard enough, without...

Posted by Ocean County Prosecutor's Office on 29. lipanj 2015

 

>> Zafrkavao policiju na fejsu, nije očekivao ovaj odgovor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije