Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE INFORMACIJE

Amazonov prvi smartphone imat će čak 6 kamera?

Amazon
Chris Radburn/Press Association/PIXSELL
17.04.2014.
u 10:30

Četiri kamere navodno će omogućiti 3D sučelje bez 3D naočala

Već duže vrijeme šire se glasine o Amazonovim pametnim telefonima, no sada su na internet procurile i prve fotografije. Portal BGR objavio je fotografije Amazonove perjanice koja na prvi pogled izgledao kao svaki drugi pametni telefon na tržištu, no ima neke vrlo zanimljive karakteristike.

Najznačajnija od njih svakako je trodimendzionalno sučelje kakvo, kako piše BGR, dosad nismo vidjeli na tržištu. Uređaj je navodno opremljen s čak šest kamera - dvije, prednja i zadnja, služe za fotografiranje kao i na drugim smartphoneima, dok su ostale četiri tu zbog 3D sučelja. Kamere, naime, omogućuju 3D bez korištenja 3D naočala. Jedan izvor rekao je da je riječ o infracrvenim senzorima male snage koji mogu pratiti pokrete glave.

Osim ovog uređaja, koji bi trebao predstavljati vrh ponude, Amazon radi na još jednom, ulaznom uređaju s lošijim karakteristikama i nižom cijenom. Skuplji smartphone, piše BGR, trebao bi biti predstavljen tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, a potom će doći jeftiniji.

>> Amazon počeo utrku pojeftinjenja Kindlea WiFi gadgetom po 139 $

>> Upoznajte Amazon Prime Air, letjelicu koja će paket isporučivati za 30 minuta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije