Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.09.2011. u 12:00

Barišiću, kojeg se tereti za izvlačenje 40 milijuna kuna državnog novca u aferi Fimi medija, nije blokirana ni imovina ni mirovina.

Mladen Barišić, bivši ravnatelj Carinske uprave, koji je u slobodno vrijeme na osebujan način obavljao posao rizničara HDZ-a, uživa u svojim umirovljeničkim danima s povlaštenom saborskom mirovinom od desetak tisuća kuna. Barišiću, kojeg se tereti za izvlačenje 40 milijuna kuna državnog novca u aferi Fimi medija, nije blokirana ni imovina ni mirovina, otkriva Jutarnji. Nisu mu blokirani ni bankovni računi i to iz jednostavnog razloga – nema ih. Čemu računi kada je on bio zadužen za rad s gotovinom.

Berači mandarina 
na saborskoj plaći

Stipe Gabrić Jambo, zastupnik HSS-a, kaže da bi političari “bili korisniji da su išli u berbu mandarina nego dok postavljaju glupa pitanja” u Saboru. Je, ali postavljanje pitanja je bolje plaćeno.

Ivici Kirinu zakazao cijeli sustav pamćenja

Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice, osumnjičen je da je kao ministar s Fimi medijom sklopio ugovore od 26 milijuna kuna. Na Gradskom vijeću požalio se da je “cijeli sustav zakazao” jer su, jada se Kirin, “državne službe trebale odmah istraživati kad su vidjele da se iz proračuna novac izvlači u privatne tvrtke”. Ako je već Kirinu zakazao cijeli sustav pamćenja, mi se još sjećamo da je baš on bio na čelu MUP-a.

Kerum pjevao šefu policije pa ga vodio u kockarnicu

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, brzo se oporavio od živčanog sloma kojim se početkom tjedna “pohvalio” na Radio Splitu. Na proslavi Dana policije u Vili Dalmacija gradonačelnik je dobro raspoložen pozdravio šefa splitske policije riječima: “A vid’ mu glave, kome ovaj može biti načelnik” da bi se potom raspjevao uz bend čijim je glazbenicima je polijepio na čelo par tisuća eura u krupnijim novčanicama. “Da sam rođen u gradu bio bi novi Elvis Presley, zna bi engleski i svira bi gitaru” – ispalio je talentirani zabavljač Kerum i u sitne sate poveo šefove policije u kockarnicu da dočekaju jutro. Ta divna splitska noć.

Ključne riječi

Komentara 16

AD
adrian1
12:38 30.09.2011.

a gdje je spremio ukradene miljune - u čarapu??!!

MA
Maniac
13:21 30.09.2011.

Ako je maznuo toliku lovu zasto mu nisu uzeli stanove, kosulje itd ? Jadnicima plijene stanove koje su gotovo otplatili a banda se bahati ukradenim i nitko im nista nemoze ? Mjenjajte zakone, nisu oni sveto pismo !

OB
-obrisani-
12:48 30.09.2011.

30.09.2011. u 12:38h adrian1 je napisao/la: a gdje je spremio ukradene miljune - u čarapu??!! +++++++++++++++++++++++++++ kod tasta punice žene djece nečaka itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?