Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.02.2010. u 19:00

Nije Šeksu kriv ni otac, ni Bebić, već – Sanader.

Luka Bebić poručio je Vladimiru Šeksu da se nema pravo osjećati poniženim jer mu nije otac u naslijeđe ostavio mjesto predsjednika Sabora. Nije Šeksu kriv ni otac, ni Bebić, već – Sanader.

Ruši kuću zbog dugog jezika i lošeg pogleda

Ivan Karamarko iz Kruševa doselio se u Zadar 1971. i izgradio obiteljsku kuću na Bokanjcu. Prije tri godine na parceli do njegove susjed je počeo graditi kuću, a Karamarko mu je dao na korištenje garažu za materijal i u jednom razgovoru priznao da nema građevinsku dozvolu. Kada je susjed dovršio kuću i zaključio da mu Karamarkova zaklanja pogled na more, pozvao je građevinsku inspekciju. Karamarko sada nakon 39 godina mora srušiti obiteljsku kuću zbog svog dugog jezika i susjedova lošeg pogleda.

Srećko Sladoljev zakukurikao prerano i ostao bez radnog mjesta

Srećko Sladoljev, djelatnik Imunološkog zavoda koji je prvi upozorio javnost na štetan ugovor o kupnji cjepiva za svinjsku gripu, nevin je, utvrdilo je Državno odvjetništvo. Sladoljevu to još nije pomoglo da se vrati na posao, gdje je i dalje suspendiran jer je ‘širio lažne glasine’. Premda se uvoz cjepiva za svinjsku gripu pokazao promašenim, na kraju je stradao samo Sladoljev, poput pijevca koji je prerano zakukurikao.

Nadzornik po cijele dane nema vremena za nadzor

Hrvoje Vojković dočekao je velik medijski interes za svoj lik i djelo. Iz dana u dan otkrivaju se zanimljivosti o političaru koji je poznatiji po svemu osim po političkim stavovima. Među ostalim, objavljeno je da gradi tri kuće s bazenom na golemom imanju od petnaest tisuća kvadrata u Parku prirode Žumberak. Zašto to ranije nije prijavljeno građevinskoj inspekciji objasnio je Damir Otmačić, nadzornik Parka prirode. ‘Kada bismo se bavili nelegalnim gradnjama u Parku prirode, onda bismo samo to radili po cijele dane, s obzirom na to koliko ih ima’ – kaže nadzornik. A što bi drugo trebao raditi nadzornik po cijele dane?

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
10:25 03.02.2010.

doktorko dobro jutro i nastavi niz 1,2,3,......... i nije đep nego džep

OB
-obrisani-
20:50 02.02.2010.

Pa nije ŠEX izašao sa tom izjavom da laje na karavanu koja prolazi. Ljiga je počeo njušiti da bi mu kum koji je tako nekumovski zasjeo u njegovu najdražu fotelju, onu predsjednika Sabora, i sad se još najnekumovskije grčevito boriri da opstane u njoj, uskoro mogao postati bivši predsjednik Sabora pa želi KOSOR podsjetiti da je on tu. On naime misli da bi bio red da mu ona vrati njegovu omiljenu igračku, Sabor. Zato sad hoda kao pekinezer uz njenu nogu i prati je gdje god ide, liže joj ruku i osmjehuje joj se, hvali je na sva usta i ističe svakom prilikom a sve u nadi brzog rješenja..... Čak je dao i razlog: ispravljanje nepravde prema njemu koju je počinio Sanader kad mu je tako okrutno oduzeo igračku i dao je barba i kumu Luki da se malo igra. Kad dođe čas Kosor bi to trebala imati na umu. Dakle Vlada je objavio svoju kandidaturu za novog starog predsjednika Sabora. E sad , da nije malo nezgodno od Vlade podmetati noge Luki kad su čak i kumovi? Nije. Jer Sanader nije baš morao puno moliti dičnog barbu i kuma Luku da zasjedne na kum Vladinu ljuljačku i ako je dobro znao koliko mu je draga i mila, već je iskoristio prvu priliku pa zaboravio i na kumstvo i na Vladu i parkirao se gdje nije trebao pa sad ni kum Vlado ne treba imati obzira prema kumu Luki. Tako je to kad dvije guzice ne mogu sjediti u istoj fotelji.

DA
danielzg
23:33 02.02.2010.

Edi ubada poput žalca! Najači si i samo tako nastavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?