Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.10.2011. u 12:00

Bandićev ured će uskoro imati više zaposlenih od najvećih poduzeća u gradu

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, potvrđuje otkriće znanstvenika da postoje čestice koje su brže od svjetlosti. Takva “čestica” je njegov Ured koji se širi velikom brzinom pa je u njemu već zaposleno 385 djelatnika što građane košta pedeset milijuna kuna, a do kraja godine Bandić u njemu planira zaposliti još 39 ljudi. Bandićev ured će uskoro imati više zaposlenih od najvećih poduzeća u gradu, a nastavi li rasti brzinom bržom od svjetlosti, nema sumnje da će i po zakonima fizike postati – crna rupa.

HEP-ova formula uspjeha 
– puno kiše, manje krađe
Radimir Čačić, predsjednik HNS-a, za poslovanje HEP-a koji je lani imao dobit od 1,46 milijardi kuna ili deset puta više nego 2009. rekao je “Padala je kiša i prestali smo krasti“. Kratko i jasno.

Popijača iznenadilo što poslije srpnja dolazi kolovoz
Đuro Popijač, ministar gospodarstva, pun je opravdanja za jadne rezultate hrvatskog izvoza koji je pao čak osamnaest posto. Za loš rezultat okrivio je brodogradnju jer nismo izvezli ni jedan brod i rafineriju u Sisku koja ne radi, kao da za to nije odgovoran i on koji se nalazi na čelu resora gospodarstva. Pad izvoza objasnio je i godišnjim odmorima u kolovozu očito zaboravivši da je i lani bio kolovoz, a izvoz 18 posto veći.

Premijerka Kosor odlučno odbila napade sunca
Jadranku Kosor, predsjednicu Vlade, u nedjelju nije napala samo oporba već i sunce na svečanoj misi u Mariji Bistrici. Premijerka je negodovala zbog sunca pa su joj usred mise donijeli kišobran koji je kao pravi kavalir pridržavao Luka Bebić. Kosor nije bila zadovoljna sjenom Bebićevog kišobrana pa je od sunca utekla u ugodniju hladovinu dok su mjesta u prvom redu ostala zjapiti prazna. Iz Banskih dvora poručuju kako premijerki zapravo nije smetalo sunce, već je intervenirala zbog Luke Bebića, što je sad već ne baš kavalirski brzo demantirano iz Ureda barba Luke. Sprema li se u saborsku proceduru Zakon protiv sunca?

Komentara 7

BI
bigred1
17:39 04.10.2011.

zaista ima mnogobrojnu rodbinu i familiju. čudno je da štedi na vrtićima a povećava ured zaposlenicima. pravi novokršćeni katolik .

GR
grabice
19:39 04.10.2011.

.....blago nama ako jedino Bandić zapošljava rođe,kumove i stričeve...... ..........a koliko članova uže i šire obitelji adzenjara i sdpenjara ne radi..... .......ili su svi bogom dani talenti i sposobni..... ....u državi u kojoj vlada nepotizam i korupcija optuživati samo jednu osobu mogu samo maloumnici.....

DU
Deleted user
14:14 04.10.2011.

Niš\' čudnog, Bandić je postao sinonim za nepotizam. (treba zaposlit sve te rođe, stričeve, kumove...)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?