Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.12.2009. u 18:21

Milan svoju obitelj nije nikada odveo na zajednički godišnji odmor. On – “dela”.

Milan Bandić osvojio je svoju suprugu prije 32 godine kada ju je na plesnjaku u Studentskom centru zamolio za ples. Izjavila je to Vesna Bandić u opširnom intervjuu za Gloriju, u kojem je zagrebačkog gradonačelnika opisala kao “idealnog supruga” koji joj odlazi na plac, kuha, kupuje odjeću i cvijeće, a na njoj je, kaže, samo da bude dobre volje. Vesna Bandić nije uspjela objasniti kada to njezin suprug stiže jer ga, priznaje, nema kod kuće od ranog jutra do kasno u noć. I nije to povezano s predsjedničkom kampanjom jer, doznajemo od Vesne Bandić, Milan svoju obitelj nije nikada odveo na zajednički godišnji odmor. On – “dela”.

Sud platio dileru 
trošak za heroin

Veldet Xhaka, osuđeni diler, dobit će odlukom, koju je potvrdio i Vrhovni sud, od naše države 7500 eura za troškove nabave heroina! Xhaka je policajcu na tajnom zadatku prodao heroin vrijedan 15.000 eura, a poslije se na sudu požalio da mu treba nadoknaditi trošak nabave. Kako nije imao račun za drogu, sutkinja mu je priznala samo polovicu troška. Sva je sreća da policajci nisu Xhaki zaplijenili veću količinu heroina jer bi tada sutkinja mogla dosuditi milijunsku nadoknadu za dilerove “troškove poslovanja”.

Mudrinićev cjenik 
za članove Vlade

Ivica Mudrinić pita se zašto ministri u Vladi rade za dvadeset tisuća kuna kad bi im on, “ako zbilja vrijede, dao 35 tisuća”. Kako im on ne nudi ništa, očito misli da su ili korumpirani ili zbilja ne vrijede.

Šefica sindikata poklanja Milinoviću svoju dozu

Spomenka Avberšek, čelnica Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi, javno se odrekla svoje doze cjepiva protiva svinjske gripe jer se, kako je priznala, “boji”. Svoju dozu cjepiva S. Avberšek ustupa ministru Milinoviću, koji bi svojim primjerom trebao pokazati građanima da je cjepivo sigurno. Čelnica sindikata ujedno ministra podsjeća da je priča o “besplatnom cjepivu” čista laž jer je ono plaćeno novcem zaposlenih osiguranika.

Komentara 8

OB
-obrisani-
17:13 07.12.2009.

A zašto i bi kad su na teret države cijeli život na godišnjem odmoru.

ST
stripi
21:22 04.12.2009.

a ko bu novce brojil ako ode na odmor? Lopina bezlična je Bandić, ništa drugo!

RA
ramirna
14:12 07.12.2009.

doktorice: mjega--njega,nekažnjivosti--nekažnjavanju, treba se imati dokazi--treba imati dokaz, za radno mjestoPredsjednik države--za obnašanje dužnosti predsjednika države itd., itd. i \"doktorko\" nemoj više nego zaveži rubac oko glave metlu u ruke i radi nešto što možda znaš evo nešto lakše 1,2,....nastavi niz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?