Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skinuo ga i dirao

Pedofil zečevima namamio dječaka (9) i pokušao ga silovati

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
16.07.2014.
u 09:01

Djeca su zbog toga stalno dolazila u njegovo dvorište i trčala za njim kad god bi izašao sa psima na ulicu. Tako je tog dana i naš unuk pošao za njim, kazala je dječakova baka

Pedofil iz Jabučkog rita kod Beograda prijavljen je policiji nakon što je zečevima namamio devetogodišnjeg dječaka i pokušao ga silovati. Dječak je sa roditeljima došao u posjet rodbini iz Švedske, a majci i ocu ispričao je da ga je susjed A.P. odveo iza kuće te mu skinuo trenirku i gaćice. Potom se je, piše Blic, skinuo i počeo dirati dječaka. Dječak je na sreću uspio pobjeći.

Unuk nam je ispričao da nije pokušao bježati jer se uplašio da će manijak potrčati za njim. Kazao mu je da želi otići kući, a on ga je nakon kraćeg uvjeravanja ipak pustio i rekao mu da šuti o onome što se dogodilo. Unuk je tek sljedeći dan ispričao što se zbilo, a sin je odmah pozvao policiju kazala je dječakova baka D. P. Dodala je da se susjed doselio prije nekoliko godina te kako je bio poznat jer je živio u kući sa psima, golubovima i zečevima.

Djeca su zbog toga stalno dolazila u njegovo dvorište i trčala za njim kad god bi izašao sa psima na ulicu. Tako je tog dana i naš unuk pošao za njim. Policija i socijalni radnik saslušali su dijete koje je svaki put dalo istu izjavu pojasnila je dječakova baka. Ostali mještani šokirani su događajem, a nakon što je policija uhitila pohotnog susjeda zabrinuti su za životinje koje su same ostale u kući.

Znamo ga kao mirnog i povučenog. Otkako se doselio ovdje jedini problem koji smo imali s njim su te životinje koje drži u kući, zbog smrada koji se širi. Nismo ga prijavljivali jer nam je bilo žao, znali smo da je sirotinja, a posjećivao ga je povremeno samo otac. Naselje je puno male djece koja svakodnevno odlaze k njemu da gledaju životinje. Nikad se nijedno nije požalilo da je pokušao nešto nastrano kazao je prvi susjed S. B.

>>Zbog pedofilije podignuta optužnica protiv 82-godišnjeg župnika

Komentara 4

DU
Deleted user
12:56 16.07.2014.

Ako napisem sto bih s tom gnjidom napravio, biti cu baniran za sve vijeke vjekova!!!

EP
epulon
21:18 16.07.2014.

Betonske čizmice i pravac Jabuka...

DU
Deleted user
07:01 17.07.2014.

Pedofil koji je homoseksualac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije