Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.12.2009. u 18:45

Strah od inozemstva


Damir Bajs, ministar turizma koji je svih ostavio u čudu izjavom da nikada nije ljetovao u inozemstvu, nema običaj niti zimovati u inozemstvu. Slobodna javlja da će ministar koji zazire od inozemstva zaobići poznata svjetska skijališta i energiju za nove radne pobjede potražiti negdje na jadranskoj obali. Možda će posjetiti Vladimira Šeksa koji će blagdane provesti u Petrčanima kraj Zadra odakle će se, kaže, ‘na skijama spuštati do Nina’.

Grdović opjevao Sanaderovu jahtu
Mladen Grdović, ridikulozni zadarski pjevač na privremenom liječenju od alkoholizma objavio je album s jedanaest novih pjesama, od kojih neke imaju vrlo zanimljive naslove poput ‘Kukavica’ ili ‘Kapetan’. Ako vas je to asociralo na bivšeg premijera na dobrom ste putu jer se posljednja pjesma na albumu zove ‘Malo vitra’, baš kao i (ne)slavna Sanaderova jahta.
‘Livo, desno, ne vidi se nigdi kraj/Bože, malo vitra daj’ – pjeva Grdović u svom novom hitu za koji tvrdi da nema nikakve veze s politikom. Ma, jasno, riječ je o jedrenju, samo što su jedra poderana, jarbol napukao, kormilo u kvaru, a kapetan je uhvatio ‘malo vitra’.

Tko će grijati Titova papagaja
Koki, 52-godišnji Titov kakadu papagaj napeto prati predsjedničku kampanju. Hoće li ga i novi vladar zimi držati u ptičarniku zagrijanom na 25 stupnjeva i slušati kako krešti ‘Tito, Tito’?

Osječki terminator službenih automobila
Marko Bagarić, jedan od najbližih suradnika Branimira Glavaša i član predsjedništva HDSSB prerano je počeo slaviti Božić. Sisačka policija potvrdila je da je ovih dana pijan skrivio u službenom automobilu prometnu nesreću nedaleko Kutine u tri ujutro. Jutarnji podsjeća da je Bagarić 2001., tada kao osječki župan također pijan slupao službeni BMW, a k tome pokazalo se da je vozio bez dozvole koja mu je oduzeta još dok je slupao službeni auto Grada Đakova. Pravi terminator službenih automobila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?