Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.06.2010. u 12:00

Luka Bebić otkrio je na 55. godišnjici mature da zapravo voli kada ga zovu barba.

Damir Bajs, ministar turizma koji od dolaska na funkciju tvrdi da nije nužno poznavati materiju, odlučio je to primijeniti i na direktorima ureda Hrvatske turističke zajednice. Uoči početka glavne turističke sezone dekretom je smijenio naše stručnjake u Milanu, Frankfurtu i Stockholmu i poslao ih u treće zemlje. “Dobili smo radna mjesta koja nismo tražili, u zemljama koje ne poznajemo i čiji jezik ne znamo”, žali se jedan od smijenjenih koji još nije shvatio novu poslovnu doktrinu svog ministra.

Kolege barba Luke
Znali su da se neće saginjati za motikom

Luka Bebić otkrio je na 55. godišnjici mature da zapravo voli kada ga zovu barba, a njegovi školski kolege otkrili su da su znali “da se Luka neće saginjati za motikom”. To se, kažu, odmah vidjelo.

Uobičajena procedura HEP-a
Bolje dugovati milijune nego tristo kuna

Željko Šimek, rukovoditelj ureda direktora Elektre Zagreb, izjavio je da su građanima koji ne plate dvije obračunske rate od 150 kuna dužni isključiti struju. Riječ je o uobičajenoj proceduri, hladno će Šimek. Ako je dug od tristo kuna dovoljan za isključivanje struje, zašto onda po “uobičajenoj proceduri” HEP ne isključi struju DIOKI-ju koji duguje oko sto milijuna kuna za struju. Ili dvostruko više od svih zagrebačkih kućanstava.

Lov na pjevače
Severina uz sindikate, a oni žele Gibonnija
Severina posluje odlično i lani je ostvarila prihod od 4,3 milijuna kuna, odnosno 27 posto više nego u 2008., otkriva business.hr. Uspješna pjevačica, na iznenađenje mnogih, pridružila se sindikatima u borbi za zaštitu radničkih prava pozivajući na očuvanje postojećeg ZOR-a. Drugi na estradi nisu imali toliko razumijevanja za poziv sindikata pa je za Zrinka Tutića to “paušalna dnevna zezancija”, a Oliver Dragojević “će razmisliti ako dobije poziv”. Sindikalni čelnik Vilim Ribić pak ne želi Severininu podršku jer više voli Gibonnija, koji se zasad nije oglasio. Sezona sindikalnog lova na pjevače upravo je počela.

Komentara 3

ŠI
šimuka
19:47 08.06.2010.

pulčino, stavi samar ,pa je provozaj.

JA
Jazuji
13:39 08.06.2010.

Ali je dokazani lažov ( umjetna oplodnja bio protiv , a ima dijete začeto umj. oplodnjom) i politički manipulator koji želi kontrolu prvo pa uspjehe nakon, čovjek radi perestrojku u svojim redovima umjesto da se koncentrira na turizam, divno.

VI
vidimškoj
13:56 08.06.2010.

a vidi naše lipotice Seve. Nju triba birat za premijerku. Njoj se sva vrata otvaraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?