Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
80% izvezu u kinu

Mate Rimac: Moja tvrtka vrijedi 70 milijuna eura

mate rimac
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/2
15.02.2016.
u 22:27

Mate Rimac rekao je da je vrijednost tvrtke procijenjena na 70 milijuna eura

Mate Rimac rekao je na televiziji N1 da je njegova tvrtka, Rimac automobili, lani preko 80 posto proizvoda prodala u Kini.

- To nam je najveće tržište - rekao je Rimac.

Rimac je u emisiji Pressing također rekao da mu tvrtka sada ima 150 zaposlenika i da joj je vrijednost procijenjena na 70 milijuna eura.

- Postoji puno stvari o kojima ne smijem pričati. Za jednu azijsku firmu proizvodimo kompletan auto. U Hrvatskoj ćemo proizvesti prvih 15 prototipova i onda će oni kod sebe sklapati dijelove koje ćemo im slati iz Hrvatske - rekao je Rimac, koji je također rekao da ove godine planiraju isporučiti još pet automobila Concept_One.

>> 'Posuđeni novac vraćam očevoj tvrtki s kamatama, ni kunu nisam dobio na poklon'

>> Želite posao u Rimac Automobilima? Prvo morate riješiti ovaj zadatak!

Komentara 9

RO
rokas
07:13 16.02.2016.

Koji malodušni komentari...kakav je osjećaj znajući da će te život provesti kao trolovi?! :D btw Bravo Mate, ljubomorne i jalne duše neka se samo pjene!

SA
sanslvdr
07:06 16.02.2016.

Zasto ste toliko ljubomorni i maliciozni. Imate li kakav cvrsti dokaz za takve negativne kritike. Pa trebali bismo zeljeti da je sve sto pise istina, sve i da nije, uostalom tko ima stete od ovakvog pozitivnog teksta-samo ljubomorni hrvati ?

MI
miljenko123
07:26 16.02.2016.

Bravo Mate, samo naprijed 👏 pusti dusebriznike neka komentiraju, to je taj hrvatski jal i i ljubomora kojega nazalost nemozes iskorijeniti iz naseg naroda :-/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije