Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCEPT

Pick-up Oroch najavljuje izgled nove Dacije Duster

Dacia Duster Oroch
Foto: Renault
1/3
06.11.2014.
u 09:11

Koncept kamioneta ima četvera vrata i dva reda sjedala

Popularni kompaktni SUV/crossover Duster, koji se na našem tržištu prodaje pod značkom Dacije, a na mnogo tržišta pod značkom Renaulta, uskoro bi mogao dobiti pick-up verziju. Na 28. Sao Paulo Motor Showu u Brazilu (od 30.10. do 9.11.2014.), izložen je konceptni Duster Oroch show car, pick-up verzija popularnog Dustera, koji je što pod znakom Renaulta, a što pod znakom Dacije lani bio najprodavaniji model Renaultove grupacije na globalnoj razini.

Koncept kamioneta ima četvera vrata i dva reda sjedala, izveden je iz aktualnog Dustera, ali uz osvježen izgled djeluje mnogo atraktivnije. Još je više odignut od tla i spreman za teške terenske zadatke. Posebno je zanimljiv za tržište Južne Amerike gdje su ovakvi modeli izuzetno popularni.

>> Pogled s krova Hrvatske

>> Zadovoljavajuće prostrana, a povoljna obiteljska limuzina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije