Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LiveWire

Ovo je prvi električni Harley-Davidson

LiveWire
Screenshot YouTube/Harley-Davidson
20.06.2014.
u 16:02

LiveWire neće biti na prodaju, već je dizajnirankako bi tvrtka vidjela što kupci očekuju od električnog Harleya

Harley-Davidson predstavio je svoj prvi električni motocikl, LiveWire. Od idućeg tjedna kupci diljem SAD-a moći će iskušati ovaj dvokotač, što bi legendarnoj tvrtki trebalo osigurati vrijedne povratne informacije.

LiveWire, dakle, neće biti na prodaju, već je dizajniran izričito kako bi tvrtka dobila uvid u ono što kupci očekuju od električnog Harleya. Što se tehničkih karakteristika tiče, Wired piše da ima 74 konjskih snaga, maksimalnu brzinu od 148 km/h, ubrzanje do stotke ispod 4 sekunde, te domet od oko 85 kilometara.

 

>> Lorencin sjeo na Harleyja i provezao se Biogradom

>> Tri nova Harley Davidson motocikla za ovu godinu

Komentara 3

DU
Deleted user
00:24 21.06.2014.

Uzas elektricni Harley i sta stavis na njega orvorene auspuhe, prekrasno kromirane, ispolirane i na zadnji sic frenda da vristi vrrrrrrrrrrr!!!!!!

Avatar Mudonja
Mudonja
08:37 21.06.2014.

Baš tak

Avatar dva4u
dva4u
09:00 21.06.2014.

domet je čitavih 85 km... vauuuuuu - taman da stigneš do prve punionice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije