Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CITROËN

Francuski Cactus u Hrvatskoj po cijeni od 101.900 kuna

Citroën C4 Cactus
Foto: Citroën
1/4
04.09.2014.
u 10:00

Inovativan element Airbump karoseriju štiti od gradskih oštećenja, a zanimljiv je i smještaj zračnog jastuka u strop

Citroënov inovativan model, kompaktni crossover C4 Cactus, od jučer je dio ponude hrvatskih prodajnih salona. U jako konkurentnom C segmentu Citroënov najvažniji ovogodišnji novitet ističe se jedinstvenim dizajnom koji je spoj praktičnih detalja i atraktivnih linija. Pri tome je najupečatljiviji upravo element koji je Citroënova inovacija Airbump. Ovaj dizajnerski element dodan je na karoseriju kako bi ju štitio od gradskih oštećenja ali i povećao mogućnosti personalizacije.

Ekscentričan C4 Cactus izvana djeluje veći no što zapravo jest, ali prostor u interijeru u prosjeku je kompaktne klase. Međuosovinski razmak od 260 cm jednak je onome kod Citroëna C4, a Cactus u dužinu broji 416 cm. Prtljažnik mu je upotrebljivih 358 litara, proširiv do 1170 l. Suvozačev zračni jastuk premješten je u strop, čime je omogućen veći obujam prednjeg pretinca oblikovanog u stilu staroga kofera, a isti stil prate i kožnate ručke na vratima. S druge strane, C4 Cactus objedinjuje najmoderniju tehnologiju, izraženu kroz 7-inčni dodirni ekran putem kojega se upravlja svim funkcijama u vozilu. Klasičnih prekidača nema.

Foto: Citroën

Na našem tržištu Citroën C4 Cactus nudi se s tri razine opreme: Live, Feel i Shine, s benzinskim PureTech motorom od 82 KS te dizelskim e-HDi s 92 i BlueHDi od 100 konja. Početna cijena Citroëna C4 Cactus Live PureTech 82 iznosi 101.900 kn.

>> Urbani crossover C4 Cactus osvaja izgledom i inovacijama

>> Serijski C4 Cactus izgleda radikalno kao i koncept

Komentara 3

GI
giglibigli
21:28 04.09.2014.

koliko vidim klasičnih prekidača ima vidi sliku br.4

Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
09:20 05.09.2014.

Naravno da ima prekidača. A ovaj tač displej kad krepa, sigurno je jeftin za zamijeniti :) Ispid 15 kkn sigurno nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije