Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Citroën DS3 cabrio: Užitak u svakom trenutku

Citroën (1)
Foto: Citroën
1/5
PR
Autor
PR članak
31.08.2012.
u 11:59

DS3 Cabrio znači i odabir suvremenoga tehničkog rješenja koje naglašava njegov jedinstveni karakter

Samo nekoliko dana uoči Salona automobila u Parizu, CITROËN najavljuje okretanje još jedne stranice u povijesti DS linije otkrivajući novi oblik karoserije: DS3 Cabrio. Njegova inteligentna arhitektura vozaču pruža užitak i u najmanjoj sunčevoj zraci jer se DS3 Cabrio oslobađaj ograničenja tradicionalnih kabrioleta. DS3 Cabrio ponajprije znači užitak u svakom trenutku.

Citroën DS3 počeo se prodavati tek prije dvije godine i doživio je neosporan komercijalni uspjeh s gotovo 180 000 prodanih primjeraka. Razvijajući koncept personalizacije s brojnim inačicama krova i izvedbama Racing, Ultra Prestige i Just Mat, DS3 uvelike pridonosi glasovitosti i uspjehu DS linije koja je prodana u više od 250 000 primjeraka.

DS3 Cabrio ponajprije je istinski DS3 sa svim prednostima koje su pridonijele njegovu uspjehu: dojmljivim stilskim obilježjima, uglađenošću do najsitnijih detalja te istinskim užitkom u vožnji već od prvih okretaja kotača.

DS3 Cabrio znači i odabir suvremenoga tehničkog rješenja koje naglašava njegov jedinstveni karakter i ni u čemu ne narušava osjećaj povezanosti s cestom što ga pruža izvorni DS3. Njegov sklopivi krov obogaćuje ionako široku lepezu mogućnosti prilagodbe. U ponudi su tri vrste platna: crno, plavo Infini i monogram DS. DS3 Cabrio naslijedio je i uglađenost DS linije, od koje je preuzeo i inovativni stražnji svjetlosni uzorak s 3D efektom kao i jedinstven način otvaranja stražnjih vrata.

Sve te prednosti čine ga posve drukčijim od svih ostalih konkurenata u segmentu, a DS3 Cabrio unio je i dašak modernosti u svijet kabrioleta:

  • električno upravljanje krovom pri brzini do 120 km/h
  • jedini automobil s pet mjesta u segmentu
  • najveći prtljažnik u kategoriji
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?