Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI REKORD

Autićem na daljinsko upravljanje jurio 302 km/h

Bullet
Foto: Screenshot Youtube
1/2
31.03.2014.
u 17:59

Cijeli auto ima masu od samo 4,5 kilograma i 10 konjskih snaga

Autići na daljinsko upravljanje možda su igračke, no to ne znači da nisu sposobni za ozbiljne pothvate.

Jedan takav autić, Bullet Nica Casea, dosegao je brzinu od 302,5 kilometara na sat, više od nekih itekako ozbiljnih sportskih automobila, i tako si osigurao svjetski rekord za najbrži auto na daljinsko upravljanje, prenosi Geek. Case je zapravo srušio svoj stari rekord od 276,76 kilometara na sat.

Bullet je uglavnom sastavljen od dijelova izrađenih po mjeri te je napravljen kako bi bio što lakši i izdržljiviji. Cijeli auto ima masu od samo 4,5 kilograma, a njegovi električni motori razvijaju 10 konjskih snaga. Case je uvjeren kako Bullet uz pokoju doradu može doseći čarobnu granicu od 200 milja na sat (321,87 km/h).

>> Skupi automobili u mini verziji na daljinski novi su muški hobi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije