Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti Automobili

Pripremite svoj automobil za prevrtljive zimske uvjete, a usput osvojite i trogodišnju zalihu goriva!

Iako kalendarski nije još najhladnije godišnje doba, termometar ipak s dolaskom prosinca sve češće pokazuje minuse. Dodatno, zbog preventivnih mjera češće vikende provodimo kod kuće i nemamo potrebu paliti automobil
16. prosinca 2020. u 09:46 352 prikaza
Eurodizel Arktik

U takvim uvjetima važno je da svog limenog ljubimca pripremimo za duže stajanje, ali i prevrtljive zimske uvjete. Kombinacija niskih temperatura, hladnoće, leda i snijega donosi situacije koje bismo rado izbjegli, a jedna od takvih je jutarnje čišćenje i odmrzavanje stakala ili pak slučaj kada automobil nakon dva dana stajanja ne želi upaliti. Dok je struganje stakala lako rješiv problem, odbijanje poslušnosti automobila može biti vrlo neugodno. Iako razloga za takvu situaciju može biti više, kod dizelaša to je najčešće zbog smrzavanja goriva. Tome možete lako doskočiti s Inom!

Naime, kao i prijašnjih godina, s početkom zimskog perioda koje donosi nepredvidive uvjete u prometu, u ponudi na Ininim maloprodajnim mjestima može se pronaći Eurodizel Arktik gorivo koje je posebno razvijeno za vožnju u zimskim uvjetima. Gorivo Arktik razvijeno je od visokovrijednih komponenti koje jamče iznimna niskotemperaturna svojstva, a kombinacijom točke filtrabilnosti najviše -30 °C i točke zamućenja najviše -10 °C osiguran je miran start i neometan rad motora i u najizazovnijim zimskim uvjetima. Njegovim korištenjem svakako će se izbjeći rizik od smrzavanja goriva u motoru, te posljedično ozbiljnih i skupih kvarova.

Svi oni koji u razdoblju od 14. prosinca 2020. do 14. veljače 2021. godine posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto te natoče Eurodizel Arktik, Class Plus goriva, ostala goriva iz Inine ponude, kao i ako kupe nešto iz asortimana robe široke potrošnje ili ponude Fresh Cornera u ukupnoj vrijednosti računa od 250 ili više kuna, mogu se prijaviti na nagradnu igru „INA nagrade tope minuse“ i osvojiti zalihu goriva za iduće tri godine.*

Eurodizel Arktik | Autor : Zaigrajte novu nagradnu igru „INA nagrade tope minuse“! Više informacija potražite na www.ina.hr

Na nagradnu igru se kupci mogu prijaviti SMS porukom s ključnom riječi INA, brojem računa, svojim imenom, prezimenom i adresom (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60010 (2,40 kn/SMS) te sačuvati račun. Od ove godine, prijaviti se može i ispunjavanjem potrebnih podataka putem obrasca na stranici www.ina.hr gdje se može pronaći i više informacija o nagradnoj igri.

Dodatno, za članove programa INA Loyalty kompanija je pripremila posebnu pogodnost – nakon prvog točenja od 35 litara, kupci Eurodizel Arktik goriva do kraja zimske sezone, 20. veljače 2021. godine,  mogu točiti povoljnije jer na svakom slijedećem obračunu INA daje popust od 10 lipa po litri.

Ove zime otopite minuse s Inom i pobrinite se da vaše vozilo bude spremno za sve vremenske prilike!

*Period od tri godine je definiran na temelju vrijednosti na kartici u iznosu od 32.000,00 kuna, uz prosječnu cijenu goriva od 9,00 kn/L i prijeđenu udaljenost od 15.000 km. Moguća su odstupanja ovisno o vrsti i cijeni goriva te potrošnji vozila i prijeđenoj udaljenosti.

ARHIVA - Srebro u kombinaciji, povijesna olimpijska medalja Ivice Kostelića
TEŠKA ODLUKA
Pavlek u suzama umirovio Antu Kostelića: 'Tako je trenutno najbolje...'
Ivanić-Grad
Grad po svačijoj mjeri
Ivanić-Grad: Moderna sredina pogodna za svakoga