Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.04.2012. u 12:00

Janafu je Antu Markova jeftinije plaćati da ne radi ništa nego mu isplatiti otpremninu

Ante Markov, bivši predsjednik uprave Janafa, sjedi kod kuće na Murteru, ne radi ništa i za to prima 17.000 kuna plaće. Posao iz snova namjestila mu je nova vlast koja ga je smijenila – tri dana prije kraja mandata. Sada se u Janafu pravdaju da im je jeftinije plaćati Markova da ne radi ništa nego mu isplatiti otpremninu na koju ima pravo jer je smijenjen – tri dana prije kraja mandata. A zašto mu sada otpremninu iz svog džepa ne isplati taj veleum koji ga je smijenio – tri dana prije roka?

Maras otvorio novi obrt 
za prikupljanje potpisa

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, silno se trudi kada je karijera u pitanju. Prikupio je 3500 potpisa podrške za mjesto potpredsjednika SDP-a. Eh, da je barem trud uložio u 3500 novih obrta.

Leko podržao Ligu za borbu protiv turista

Josip Leko, potpredsjednik Sabora, nije žalio truda voziti se do Novalje kako bi podržao skup lokalnog SDP-a protiv svjetski poznatog okupljališta mladih – Zrća. Protivnici ovog tipa turizma žale se da postojeći tip, kako su ih nazvali “kebab gostiju” stvara veliku buku, a ne traži “ni našu povijest ni našu kulturu”, nego očekuju da im se – domaćini prilagode. Misli li i Josip Leko da bi se gosti trebali prilagoditi domaćinima?

 

Pjevači uvrijeđeni što se čačka po njihovoj imovini

Dražen Zečić, pjevač, izjavljuje za 24 sata kako se “malo uvrijedio što poreznici traže popis imovine”. Više ili manje uvrijeđene su i ostale estradne zvijezde za koje Porezna uprava uspoređuje imovinu i uredno prijavljene prihode na koje (ni)su platili porez. Poreznici se zasad ne izjašnjavaju jesu li uvrijeđeni ili nisu odgovorima koje nude poznata imena poput Maje Šuput ili Modnog Mačka kojima roditelji “pomažu”. Da je situacija na estradi teška, svjedoči i izjava Marka Perkovića Thompsona koju prenosi Novi list, da je dobio “financijsku pozajmicu iz Latinske Amerike”. Još će ispasti da su naši pjevači – volonteri.

Komentara 9

JU
jazmi udri manje
12:54 20.04.2012.

Dobar tekst,kratko i jasno ali opet će biti pojeo vuk magare. A najbolji je dio čovjeku ističe ugovor za tri dana a oni ga smijene i da mu ne plate otpremninu držat će ga na plaći tako reći doživotno hahahahah,koje mi lumene imamo u vladi,pa što je bio problem pričekati ta tri dana ili je u pitanju nešto drugo? Ma glupo pitanje mislim da znam odgovor.

Avatar guten_tag
guten_tag
13:15 20.04.2012.

taj je dobio direktorsko mjesto u janafu kad je napao vladu da ne vodi brigu o ovcama na kornatima . veli lik , pocrkale ovce otok pun leševa . vlada aktivira vodonosce da napuni pojilišta i pošalje ekipu za asanaciju , kad tamo nađu nekoliko leševa ovaca . vele vlasnici da je to uobičajeni gubitak za vrijeme velikih vrućina . e sad lik , da ne bi napadao vladu daju mu zlatnu koku , direktorsko mjesto u janafu . sami zaključite to su ovce . dok se oni bahate i troše nemilice državni novac i jedni drugima namještaju atraktivna mjesta dotle su sitno zubima uvalili da se svađaju oko toga tko je \"opljačkao hrvatsku \" . jeste li zaboravili lika , iz istog legla , koji u hpb dolazio , nšta nije radio i dobije plaću 30 000 , 00 kn .

OS
osica
12:43 20.04.2012.

A. Markov - ništa čudno ni usamljeno u državi koja je u profesiju \"menager\" ugurala \"političku podobnost\" . Politika te donijela, osigurala, s njom i odlaziš, ali \"osiguranje ostaje - ono je tajna uspješnog menagera, koji je skrojio \"svoj menagerskierski ugovor\" a oni njegovi iznad njega, su ga samo potvrdili. tako se to radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?