pripremite živce

Za vikend se za sav promet zatvara Most slobode, evo obilaska

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Za vikend se za sav promet zatvara Most slobode, evo obilaska
09.08.2022.
u 16:32
Izvode se radovi varenja na spojevima, a biciklisti i pješaci moći će se kretati zapadnom stranom mosta
Pogledaj originalni članak

Ovog se vikenda za sav promet zatvara još jedna važna gradska prometnica, Most slobode. Od subote od 6 sati pa do nedjelje do 20 sati izvodit će se radovi varenja na spojevima, a za to će se vrijeme prometovati obilazno na slijedeći način:  

  • Hrvatske bratske zajednice - Slavonska avenija - Avenija M. Držića - Most mladosti - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca i obratno.
  • Hrvatske bratske zajednice - Slavonska avenija - Savska cesta - Jadranski most - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca i obratno.

Pješaci i biciklisti moći će se kretati zapadnom stranom mosta, a za automobilski će promet biti postavljena privremena regulacija. 


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
sasha68
15:40 11.08.2022.

danima ništa iz zg ne javljate, a dogadja se kaos i ludilo poglavito u holdingu..pravite se mrtvi radije nego da se javlja o svim pogubnim stvarima koje upravo radi senf??