višenamjenski

U ovoj dvorani će se rađati novi sportski asevi

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
U ovoj dvorani će se rađati novi sportski asevi
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Sandra Golemac
14.10.2014.
u 15:00
U Savskoj 137 otvorena novouređena dvorana od 600 četvornih metara, za razne sportove i s 200 sjedećih mjesta
Pogledaj originalni članak

Stolni tenis, karate, judo, hrvanje, taekwondo, šah, bridge, sportski ili rock’n’roll ples... samo je dio iz niza sportova koji su konačno dobili svoj prostor u Savskoj 137, gdje je jučer svečano otvorena novouređena višenamjenska dvorana od 600 četvornih metara, u prostorima Sportskog saveza Grada Zagreba. Dvorana ima dva ulaza, iz Savske i iz Lomničke ulice, svlačionice, tuševe i sanitarne čvorove za korisnike, ali i spremišta za sportsku opremu i rekvizite.

–Da je u Los Angelesu ne bi joj falilo ništa - istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić prije rezanja vrpce s predsjednikom Sportskog saveza Grada Zagreba Nikolom Dragašem, te proglasio novu dvoranu otvorenom za korištenje.

Naglasio je, također, kako će školu stolnog tenisa voditi najtrofejniji hrvatski stolnotenisač Dragutin Šurbek.

–Sretan sam i ponosan što sam ovo doživio. U ovim će se prostorima rađati stolnoteniska izvrsnost hrvatske - najavio je Šurbek.

Dvorana je, naime, prilagođena i osobama s invaliditetom, a u dogovoru sa savezima koristit će se od 7 do 23 sata tijekom tjedna.

– Osim za sport, dvorana će se koristiti i za sjednice Skupštine sportskog saveza Grada Zagreba i granskih sportskih saveza, za seminare trenera, sudaca i slično. Opremljena je multimedijalnom opremom i ima kapacitet 200 sjedećih mjesta - kazao je Nikola Dragaš, predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba, te dodao kako će se savez truditi u poboljšanju ženskog kolektivnog sporta, odnosno, u uspostavi veće ravnopravnosti ženskog i muškog sporta.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.