Akcija

Pronađeno je deset najsavjesnijih vozača i vozačica u Zagrebu

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Pronađeno je deset najsavjesnijih vozača i vozačica u Zagrebu
12.06.2015.
u 10:15
Radi se o akciji "Dan ljubaznosti u prometu" organiziranoj u suradnji Policijske uprave, Turističke zajednice, Škole za cestovni promet i Autokluba Siget
Pogledaj originalni članak

Antun Krivošić, Josip Kekić, Miljenko Bukovac, Vedrana Međimorec, Anđelko Koščak, Lidija Deković, Marijan Takač, Kruno Krčelić, Sandra Dodig Mišetić i Mira Martnika desetero je najsavjesnijih vozača i vozačica u Zagrebu.

Naime, krajem svibnja učenici Škole za cestovni promet nadzirali su poštivanje prednosti pješaka na pješačkim prijelazima nakon čega su proglasili i najsavjesnije vozače, a oni su jučer i nagrađeni.

Radi se o akciji "Dan ljubaznosti u prometu" organiziranoj u suradnji Policijske uprave, Turističke zajednice, Škole za cestovni promet i Autokluba Siget iz kojeg su naglasili kolika je važnost preventivnih akcija.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
11:22 12.06.2015.

Bilo bi dobro da se "novinar" potrudio saznati kriterije nagradne igre...ali, gdje zivimo i koliko su poslodavci spremni platiti strucnjaka, dobro da nam novinari znaju pisat i citat...

Avatar Honduras
Honduras
11:14 12.06.2015.

ovo je doista bizarno... "deset najsavjesnijih vozača i vozačica u Zagrebu"