Do 15. travnja

Od ponedjeljka žičara neće raditi: Evo o čemu je riječ

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Zagreb: Žičara prvi dan u pogonu za građanstvo
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Zagreb: Nova sljemenska žičara još nije puštena u pogon
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Sljemenska žičara još uvijek čeka puštanje u rad
01.04.2022.
u 11:08
Promotivne cijene, spomenimo, poduljene su do 1. svibnja.
Pogledaj originalni članak

Od ponedjeljka do 15. travnja žičara neće raditi, kako javljaju iz ZET-a, zbog radova na smanjenju buke. Promotivne cijene, spomenimo, poduljene su do 1. svibnja.

- Podsjetimo, cijena karte za odrasle osobe iznosi 30 kuna za jedan smjer i 50 kuna za povratnu kartu. Za mlade od 15 do 24 godine, te za osobe starije od 65 godina cijena karte u jednom smjeru je 20 kuna odnosno 30 za povratnu kartu. Za djecu mlađu od 15 godina kao i osobe s invaliditetom koji ostvaruju prava na besplatni prijevoz vozilima ZET-a, vožnja žičarom je besplatna. Novi cjenik bit će u primjeni od 2. svibnja - poručuju iz ZET-a.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.