Danas od 8 do 20 sati

Namaz od batata i češnjak nindža na VegeSajmu na Jelačić-placu

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Namaz od batata i češnjak nindža na VegeSajmu na Jelačić-placu
28.05.2019.
u 09:05
Predstavit će se ondje 23 izlagača, među kojima su i brojna obiteljska poljoprivredna gospodarstva, a osim raznih delicija pripremljenih od isključivo biljnih sastojaka, u ponudi će biti i kozmetika koja nije testirana na životinjama
Pogledaj originalni članak

Falafel, češnjak nindža, namaz od batata, chia sjemenke, krekeri s konopljom, čips od jabuke s tamnom čokoladom, Lily Lolo BB krema... samo su dio ponude osmoga VegeSajma koji Prijatelji životinja danas od 8 do 20 sati organiziraju na glavnom gradskom trgu.

Predstavit će se ondje 23 izlagača, među kojima su i brojna obiteljska poljoprivredna gospodarstva, a osim raznih delicija pripremljenih od isključivo biljnih sastojaka, u ponudi će biti i kozmetika koja nije testirana na životinjama. Uživat će i kućni ljubimci za koje se na Jelačić-placu također pripremaju slastice, i to u potpuno biljnoj varijanti.

– Otkrijte nove okuse i zdrave proizvode te se informirajte o svim prednostima biljne prehrane čije prakticiranje čuva i naš planet – pozivaju Prijatelji životinja na sajam koji je također najava 12. izdanja velikoga ZeGeVege festivala koji je zakazan za 6. i 7. rujna, a okupit će više od stotinu izlagača.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.