Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas od 8 do 20 sati

Namaz od batata i češnjak nindža na VegeSajmu na Jelačić-placu

Vegesajam
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
28.05.2019.
u 09:05

Predstavit će se ondje 23 izlagača, među kojima su i brojna obiteljska poljoprivredna gospodarstva, a osim raznih delicija pripremljenih od isključivo biljnih sastojaka, u ponudi će biti i kozmetika koja nije testirana na životinjama

Falafel, češnjak nindža, namaz od batata, chia sjemenke, krekeri s konopljom, čips od jabuke s tamnom čokoladom, Lily Lolo BB krema... samo su dio ponude osmoga VegeSajma koji Prijatelji životinja danas od 8 do 20 sati organiziraju na glavnom gradskom trgu.

Predstavit će se ondje 23 izlagača, među kojima su i brojna obiteljska poljoprivredna gospodarstva, a osim raznih delicija pripremljenih od isključivo biljnih sastojaka, u ponudi će biti i kozmetika koja nije testirana na životinjama. Uživat će i kućni ljubimci za koje se na Jelačić-placu također pripremaju slastice, i to u potpuno biljnoj varijanti.

– Otkrijte nove okuse i zdrave proizvode te se informirajte o svim prednostima biljne prehrane čije prakticiranje čuva i naš planet – pozivaju Prijatelji životinja na sajam koji je također najava 12. izdanja velikoga ZeGeVege festivala koji je zakazan za 6. i 7. rujna, a okupit će više od stotinu izlagača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije