i slano i slatko

Najbolje od autohtonih proizvoda sada je u Domaćim delicijama

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Domaće delicije
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Domaće delicije
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Domaće delicije
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Domaće delicije
16.12.2013.
u 16:00
Trgovina je otvorena prije mjesec dana, a nudi sireve, pršut, maslinovo ulje...Vlasnici su supružnici Snježana Šibenik i Slavko Krajinović
Pogledaj originalni članak

Na stotine delicija natiskalo se u malom prostoru u Radićevoj ulici 16. Gotovo pedeset dobavljača, malenih poljoprivrednih gospodarstava, slastičarnica i vinara, u trgovini Domaće delicije predstavlja svoje proizvode, a okupili su ih supružnici Snježana Šibenik i Slavko Krajinović.

- Cijelo smo ljeto bili po sajmovima ne bi li prikupili najbolje proizvođače sira, kulena, pršuta, maslinovog ulja, tradicionalnih kolača i likera, a sada nam polako dolaze i sami – kazao je Slavko Krajinović, te dodaje da posebnu ponudu čine proizvodi od tartufa. Supružnici su u sklopu blagdanske ponude složili i pakete.

- Sljubili smo okuse i u jedan poklon stavili, primjerice, sir s ružmarinom, istarske kobasice s tartufima i bučino ulje, a oni koji vole slatko mogu, recimo, kupiti paket s tradicionalnim kolačem paprenjakom, medicom, džemom od smokava i marelica – kaže Krajinović, te dodaje da se svi proizvodi prije kupovine mogu u dućanu i probati.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CV
cvijece
16:12 16.12.2013.

sada će navala,pogotovo umirovljenika

PS
Pa sto
20:44 16.12.2013.

Odlična ideja!