Podrška

Kako objasniti djeci da su posvojena? Uz 'Medvjedića Srećka'

Foto: Sandra Golemac/VLM
Kako objasniti djeci da su posvojena? Uz 'Medvjedića Srećka'
13.03.2013.
u 21:00
Riječ je o ilustriranoj priči koja posvojiteljima pomaže da na lakši i primjeren način objasne djetetu kako je postalo član njihove obitelji, s obzirom da je razgovor o posvojenju delikatan i emocionalan trenutak
Pogledaj originalni članak

Udruga za kreativni socijalni rad pokrenula je projekt podrške posvojiteljima i posvojenoj djeci, pa su jučer u prostorima Udruge na Vrbanima podijeljene slikovnice „Medvjedić Srećko“, autorice Vane Kostenjak.

Riječ je o ilustriranoj priči koja posvojiteljima pomaže da na lakši i primjeren način objasne djetetu kako je postalo član njihove obitelji, s obzirom na to da je razgovor o posvojenju delikatan i emocionalan trenutak. Osim toga, u sklopu projekta od 21. ožujka dva puta mjesečno održavat će se grupe podrške pod stručnim vodstvom.

>>Nakon intervencije M. Opačić, 147 djece može biti posvojeno!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.