ZG street art

Građani sami prijavili zidove za ukrašavanje

Foto: ilustracija
Građani sami prijavili zidove za ukrašavanje
20.04.2016.
u 19:30
U petak od podneva na zidu u Branimirovoj, najpoznatijoj gradskoj lokaciji za grafite, pojavit će se onaj posvećen upravo Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Veliki grafit posvećen Zagrebu osvanut će ovog petka na zidu u Branimirovoj. Najpoznatija zagrebačka lokacija za grafite tek je prva koja će biti ukrašena u sklopu akcije “ZG street art” koju pokreće radijska postaja Enter.

U idućih nekoliko mjeseci oslikat će se više neuglednih lokacija, a za ukrašavanje grafitima prijavili su ih sami građani. U petak od 12.30 sati program Entera prenosit će se uživo iz Branimirove 41 za vrijeme ukrašavanja zida.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RT
ribaric.tomislav
15:47 21.04.2016.

to su oni sto malaju po kucama i zgradama