NEUGODNA SITUACIJA

Zaustavili vozača i pitali ga gdje mu je supruga, iznenadio se kada je pogledao na stražnje sjedalo

Foto: Felix Kästle/DPA/PIXSELL
Zaustavili vozača i pitali ga gdje mu je supruga, iznenadio se kada je pogledao na stražnje sjedalo
16.09.2022.
u 18:16
Vozili su se čak 50 kilometara, a da nisu primijetili da u vozilu nema njihove supruge i majke
Pogledaj originalni članak

Gdje vam je supruga, upitala je njemačka policija vozača kamioneta koji se u automobilu nalazio sa svojim sinom. Njih je policija zaustavila na autocesti A7 u Donjoj Saskoj.

- Spava na stražnjem sjedalu - odgovorili su otac i sin. Policija je tada zatražila da ponovno pogledaju, a kada se dvojac osvrnuo uslijedili su zbunjeni pogledi, jer žene nije bilo.

Vozili su se čak 50 kilometara, a da nisu primijetili da u vozilu nema njihove supruge i majke. Prema policijskom priopćenju, Norvežanin, njegova supruga i njihov sin su se vraćali s odmora u Španjolskoj. Stali su na odmorištu Hedemünden. Žena je otišla na toalet, kad se vratila “njezinih muškaraca” nije bilo, javlja Fenix.de.

Carinik koji se slučajno zatekao na odmorištu je shvatio što se događa i odmah zvao policiju koja je započela potragu. Pick-up pun kofera, zaustavili su oko 50 kilometara sjevernije od mjesta gdje su ostavili ženu. Kada su shvatili što se događa, izgledali su zbunjeno, navodi u priopćenju policija.

U Mengershausenu u okrugu Göttingen, otac i sin su opet “primili” suprugu i majku natrag u vozilo. Obitelj se zahvalila ”prijateljskoj njemačkoj policiji”, koja je tako brzo riješila problem, a iz policije su se i našalili na račun cijele priče. 

- Nažalost, nije poznato je li žena morala natrag na stražnje sjedalo ili je ovaj put za sigurnost sjela na suvozačevo mjesto i tamo ostala do kraja putovanja do Norveške - napisali su.

Članak je izvorno objavljen u listopadu 2020. godine.

VIDEO Sitne mušice haraju po Zagrebu, stručnjakinja objasnila: 'Vrlo su osjetljive na jednu stvar'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar mustafa2
mustafa2
01:07 17.09.2022.

istina da je ta vjest stara dvije godine i da je vec bila ovdje objavljena ali nije bitno, ponavljajte je svaki dan samo da ne citamo o kerleusi, sevki i drustvu.

DO
domolub
23:18 16.09.2022.

i opet jovo na novo. bilo več PO koji put

MM
Marljivi mrav
07:41 17.09.2022.

Dajte ponovite onaj članak kako je HRT iskamatario Grdoviča. Lopovi od naplate Rtv-pristojbe ne koristimo to ,a plačamo! O tome se šuti?!