Nije za one slabijeg želudca

Žalio se na svrbež u uhu, i liječnik se iznenadio onime što je otkrio

Foto: Screenshot
Žalio se na svrbež u uhu, i liječnik se iznenadio onime što je otkrio
07.10.2020.
u 09:51
Kada je liječniku iz vijetnamskog Hanoija na pregled došao jedan pacijent, nije se ni nadao što će pronaći u njegovom ušnom kanalu
Pogledaj originalni članak

Liječnik iz vijetnamskog Hanoija iznenadio se kada je otkrio što se nalazi u uhu pacijenta koji mu je došao u kliniku žaleći se na svrbež.

Dr. Coung ispričao je kako je muškarac rekao da ga osim svrbeža muči i uhobolja.

Pomoću endoskopskog uređaja, liječnik je u uhu pacijenta pronašao gljive dužine dva centimetra koje su prekrivali njegov ušni kanal i bubnjić.

Liječnik je odmah uklonio gljive koje su muškarcu izazivale i upale.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar brons
brons
11:11 07.10.2020.

Na starom panju svakakve gljive rastu

MC
McDonaldTrump
12:17 07.10.2020.

Taj artikl je stvarno doprineo da se hrvatski narod bobro obavjesti najvaznijim dogadajimi u zemlji i u svijetu. Sljedeci ce se odnositi na hemoroide od 10 centimetara koji su otkrili kod bivshih zatvorenika Golog Otoka

Avatar dražen
dražen
11:14 07.10.2020.

Kod nas bi mu rekli, bez da specijalista i zaviri u uho, da je to zbog corone i sprašili ga bez terapije (samo zdravomarija) doma !