Slučaj vikendica

Zagorec teže govori jer mu je operirana čeljust

Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
Zagorec teže govori jer mu je operirana čeljust
Autori ija, mb
15.11.2011.
u 18:55
Davor Domazet Lošo, umirovljeni admiral, svjedočio je da se na kolegiju GS-a raspravljalo o vikendici Antuna Šporera.
Pogledaj originalni članak

– Na kolegiju Glavnog stožera raspravljalo se o obnovi objekata koje je oštetila Hrvatska vojska, pa je spomenuta i vikendica Antuna Šporera. Šporera nikada nisam upoznao, no kada se cijela priča počela vrtjeti po medijima, sjetio sam se tog sastanka – kazao je među ostalim Davor Domazet Lošo, admiral u mirovini, svjedočeći na zagrebačkom Županijskom sudu u nastavku suđenja Vladimiru Zagorcu i još četvorici, koji se terete da su MORH 1997. oštetili za 1,2 milijuna kuna.

Domazet je u svom iskazu objašnjavao i kako je HV-u bilo jako stalo da se ne našteti ugledu vojske pa su zbog toga na nekim, za obranu zemlje bitnim područjima, kao što su zaleđe Zadra i Slavonija, obnavljani objekti kojima se HV koristio i pritom ih oštetio. Među tim objektima, kazao je Domazet, bila je i Šporerova vikendica.

Zagorec, kojem je prije tjedan dana operirana čeljust, na upit sutkinje kazao je da se osjeća dobro, no dodao je i da teže govori. Čeljust mu je operirana u privatnoj stomatološkoj klinici (Remetinec u kojem izdržava kaznu nema stomatološku ordinaciju, op. a.), a operaciju je sam platio. S obzirom na to, pitanje je hoće li ovaj tjedan biti u stanju iznijeti obranu, što je bilo predviđeno.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
21:19 15.11.2011.

Ne Zagorec ,već General Zagorec koji je dobio čin Generala jer je vozio Generala Tusa. Pušku nije nikada vidio osim u filmu Bitka na Neretvi

TO
Toni50
22:26 15.11.2011.

(Remetinec u kojem izdržava kaznu nema stomatološku ordinaciju, op. a.), Ali je zato remetinec u metropli hrvata i ponosi se svojom europskom kulturom tj. istim nivom kao i BIH sa svojim čućavcima !!!

SR
sta_reci
19:22 15.11.2011.

Ja ovog nebi drzala u zatvoru, nego na Trgu na stupu srama, ... od najsiromasnijeg geodeta dogurati do milijardera na racun drzave i drzavljana, u par godina, pa to trebas biti ****, to se nemoze naucit na fakultetu, to ti mora biti u krvi. General .. a nije jedini. Ni ostali ne zive od generalske place ili penzije, svi su neki tajkuni, menadzeri, vlasnici .. takvi nisuvodili rat za Hrvatsku nego .. ZNA SE.