Teška nesreća

Zadar: Supružnici i dijete u kolicima stradali u sudaru 2 auta, majka teško ozlijeđena

Foto: Ilustracija/ Filip Brala/PIXSELL
Zadar: Supružnici i dijete u kolicima stradali u sudaru 2 auta, majka teško ozlijeđena
31.08.2015.
u 08:20
U nesreći je žena zadobila teške ozljede te se liječnici bore za njezin život, dok su otac, dijete i vozači oba automobila lakše ozlijeđeni.
Pogledaj originalni članak

Tri osobe, među kojima je i jednogodišnje dijete, ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Zadru.

Muškarac, njegova 39-godišnja supruga i jednogodišnje dijete koje je majka vozila u kolicima stradali su na pješačkom prijelazu u sudaru dva automobila, piše zadarski.hr. 

Nakon sudara jedan od automobila se zarotirao i zahvatio ih, a u nesreći je žena zadobila teške ozljede te se liječnici bore za njezin život, dok su otac, dijete i vozači oba automobila lakše ozlijeđeni.

>> Motociklist naletio na pješakinju i usmrtio je

>> U teškoj prometnoj nesreći poginuo Dubrovčanin

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.