REAKCIJA

Vučić odgovorio Milanoviću: On je izbor hrvatskog naroda, a time i njihova slika i prilika

Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Dario Andrišek
Zoran Milanović
Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Dario Andrišek
Zoran Milanović
21.09.2021.
u 14:29
Kazao je kako neće odgovarati na Milanovićeve uvrede i da će nastaviti poštivati Hrvatsku.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je hrvatski predsjednik Zoran Milanović u New Yorku kazao da je najteža stvar oko pristupanja Srbije Europskoj uniji to što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić "bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih", uslijedila je reakcija i samog Vučića. 

- Zoran Milanović je veliki i iskreni prijatelj Srbije. On čezne da Srbiju vidi u Europskoj uniji, a ja mu smetam i taj problem ćemo riješiti - ustvrdio je. 

- Ali, sve to neće promijeniti činjenicu da će Srbija prestići Hrvatsku, a to će biti prije nego za četiri desetljeća. Odlučili smo da ih dostignemo, samo moramo vidjeti kada - naveo je. 

Nadometnuo je kako se to neće promijeniti. Kazao je kako neće odgovarati na Milanovićeve uvrede i da će nastaviti poštivati Hrvatsku. 

- On je izbor hrvatskog naroda, a time i njihova slika i prilika, a ne pada mi napamet vrijeđati narod - dodao je, piše Blic. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

MU
Muncimir
14:44 21.09.2021.

Ovaj nepismeni bivši Miloševićev i Šešeljev potrčko ne shvaća osnove gospodarstva. Za njega „prestići“ Hrvatsku znači imati veći BDP u apsolutnom iznosu. Majmun ne shvaća da bi Srbija morala imati duplo veći BDP jer ima skoro dvostruko više stanovnika. Jadniče. Ali za to ekspert u četništvu i agresiji. On je zaista slika i prilika svog društva koje se mentalno nalazi u 12. stoljeću.

BU
Budak
14:53 21.09.2021.

To je onaj velikosrbin i ratni huškać koji je u Srebrenici mora bjezati od naroda jer je prava slika i prilika svog krvoločnog naroda? Kolindu su tamo nazvali kraljicom. Toliko o razlikama o narodima.

Avatar horuk
horuk
14:39 21.09.2021.

Ovaj odlucio da ce Hrvatsku sustignuti prije 40 godina, odlucio da je Glina dio Srbije, odlucio da Srbija ima vise autoputa, odlucio da je Kosovo srpsko.... Njegove odluke su znaci jako obecavajuce, nazalost stvarnost je suprotno od toga.