Zakon o zaštiti od infekcija

Vratio se iz Hrvatske u Njemačku i zaradio prijavu jer je kršio mjere

Foto: Matthias Balk/DPA/PIXSELL
Vratio se iz Hrvatske u Njemačku i zaradio prijavu jer je kršio mjere
10.03.2021.
u 09:40
Prijavljen je zbog upravnog prekršaja prema Zakonu o zaštiti od infekcija i obaviješteno je nadležno okružno upravno tijelo
Pogledaj originalni članak

Budući da je prilikom ulaska u Njemačku iz Hrvatske, koja se smatra područjem rizika od korone, prekršio Zakon o zaštiti od infekcije, 43-godišnjaka očekuje prijava.

Kako je izvijestila granična policija, vozač je zaustavljen na odmorištu Donautal u blizini Passaua u nedjelju popodne. Tijekom inspekcije službenici su ustanovili da je 43-godišnjak iz Sjeverne Rajne-Vestfalije prije toga nekoliko dana bio u Hrvatskoj. Čovjek nije mogao pokazati negativni PCR test ni digitalnu registraciju prijave, Fenix magazin.

Prijavljen je zbog upravnog prekršaja prema Zakonu o zaštiti od infekcija i obaviješteno je nadležno okružno upravno tijelo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:55 10.03.2021.

Trebao je ostati doma na Balkanu. Ima Hrvatsku i svoj je na svome u donoljubnoj neimaštini. Njemu uz Boga I domoljublje Njemačka ne treba.

GA
Gagarini1
11:48 10.03.2021.

To ga je, CAPAK drugi,Svađama.