sretno završilo

Vilim Matula: 'Našli su moju majku, hvala svima!'

Foto: Davor Puklavec/pixsell
Vilim Matula: 'Našli su moju majku, hvala svima!'
31.03.2018.
u 10:00
Veronika Matula otišla je od kuće u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici u petak oko 15 sati.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je jučer objavio da je njegova majka Veronika koja boluje od demencije nestala, glumac Vilim Matula objavio je da je pronađena te se zahvalio.

- Našli su mi ljudi majku. Hvala svima. Policiji, građanima, ZET-u, frendovima na Faceu. Svima! - napisao je Matula na Facebooku, javlja 24 sata.

Veronika Matula otišla je od kuće u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici u petak oko 15 sati. Kako se ne snalazi  u vremenu ni prostoru jer ima probleme s demencijom, Matula je na svom Facebooku zamolio ljude da mu pomognu da je pronađe.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr