Vigilare Šustaru:

'Izbacite spolni odgoj iz hrvatskih škola, od ovoga nećemo odustati!'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Predrag Šustar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Predrag Šustar
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Predsjednik udruge Vigilare, dr. sc. Vice John Batarelo
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Predsjednik udruge Vigilare, dr. sc. Vice John Batarelo
31.05.2016.
u 09:25
Ovdje postoji samo jedna podjela – pedofilija: da ili ne, poručuje Vigilare
Pogledaj originalni članak

Udruga Vigilare danas je ministra znanosti, obrazovanja i sporta Predraga Šustara pozvala da izbaci spolni odgoj iz hrvatskih škola, tvrdeći da je on "sadržajno i autorski povezan s pedofilijom i promicateljima pedofilije".

"Prije tri godine u hrvatske je škole višestrukim pravnim nasiljem uveden tzv. spolni odgoj, a ondje se i dan-danas nalazi. Njegov je program sadržajno i autorski povezan s pedofilijom i promicateljima pedofilije. Tzv. spolni odgoj dokazano je utemeljen na učenju Alfreda Kinseyja koje govori da su djeca seksualna bića od rođenja. Navedene činjenice više su puta dokazane i objavljene u hrvatskoj javnosti. Kao takav, takav ‘spolni odgoj’ ne smije biti prisutan ni u jednoj odgojno-obrazovnoj ustanovi. Ovdje smo svi ujedinjeni – bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, političko, seksualno ili svjetonazorsko opredjeljenje. Ovdje postoji samo jedna podjela – pedofilija: da ili ne. Nedopustivo je da se sadržaj koji je utemeljen na kaznenom djelu pedofilije predaje našoj djeci. Pozivamo Vas da učinite hrabar i odlučan potez te zahtijevamo da konačno sporni predmet kriminalne pozadine žurno izbacite iz svih hrvatskih škola. Od ovoga nećemo odustati", poručuje udruga Vigilare.

>> Štulhofer: Vi niste znanstvenica, Reisman: Nije ni Kinsey

>> Vigilare: Milanović i zadnje trenutke mandata koristi za uvrede najvećih kršćanskih svetinja

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 139

DU
Deleted user
10:01 31.05.2016.

Ako je ovo zaista tako onda Jovanovića u zatvor!

Avatar George Bailey
George Bailey
09:46 31.05.2016.

Podrška!

TA
tamaris
09:41 31.05.2016.

Bravo za akciju! Nevjerojatno je da se tako nešto uopće moglo naći u školama. Bivši ministar Jovanović treba odgovarati!