Noć vještica

Vigilare napao trgovački lanac: 'Promiču pijenje vampirske krvi, jedenje očiju...'

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Vice John Batarelo
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Vice John Batarelo
Foto: REGIS DUVIGNAU/REUTERS/PIXSELL
Lidl
25.10.2019.
u 08:52
Zaustavimo zastrašivanje i traumatiziranje djece i suprotstavimo se poganizaciji Hrvatske, navode iz udruge
Pogledaj originalni članak

Konzervativna udruga Vigilare napala je trgovački lanac Lidl zbog proizvoda koje prodaju u povodu Noći vještica, optužujući ih, između ostalog, za promicanje kulture smrti i kanibalizma.

dvogodišnja pravna bitka

Batarelo izgubio tužbu: Josipović nije uznemirivao ni diskriminirao katolike

Vigilare, Udruga za promicanje sudjelovanje građana u civilnim i političkim sektorima društva i očuvanja dostojanstva i prava pojedinaca i obitelji i vrijednosti života, u svojoj je tužbi, među ostalim, tvrdila da je Josipović tom izjavom imao za cilj povrijediti dostojanstvo svih osoba katoličke vjeroispovijesti u Hrvatskoj, a što je uzrokovalo u odnosu na njih neprijateljsko ponižavajuće i uvredljivo okruženje.

"Reagirajmo na užasne boleštine za djecu koje promiče ovaj trgovački lanac: pijenje vampirske krvi, jedenje očiju i prstiju te čoko kostur u mrtvačkom lijesu, odijevanje djece u vampire i mrtvace… Zaustavimo zastrašivanje i traumatiziranje djece i suprotstavimo se poganizaciji Hrvatske", navode iz ove udruge.

Također pozivaju građane da izraze svoje nezadovoljstvo Lidlu.

Udruga Vigilare, čiji je predsjednik Vice John Batarelo, ranije ove godine pravomoćno je izgubila tužbu protiv bivšeg predsjednika Republike Ive Josipovića zbog "uznemiravanja, odnosno, diskriminiranja pripadnika katoličke vjeroispovijesti" izjavom da je Hrvatska sekularna država, a ne katolička džamahirija.

VIDEO Vigilare o pobačaju:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

RO
romobil
10:45 25.10.2019.

Lik ni sam nije svjestan da mu vjera nije daleko odmakla od kanibalizima i antropofagije...

JF
jfk
09:14 25.10.2019.

Vi promičete ideju se ljudi mogu osloboditi odgovornosti za svoja djela putem jednog posebnog ljudskog žrtvovanja prije 2000 godina pa vam nitko to ne brani.

SK
skategat
09:12 25.10.2019.

Kanibalizam i ispijanje krvi? Pa katolivi na euharistiji piju vino koje predstavlja krv i jedu hostiju kao muso Isusovo.