Težak sudar

VIDEO Stravična nesreća: Vozač napravio kobnu pogrešku, vlak naletio i razbio auto

Foto: YouTube screenshot
Vlak naletio na auto
05.03.2020.
u 14:08
- Vozač se izvukao samo s ogrebotinama, zahvalni smo što nesreća nije završila tragično - komentirao je policajac.
Pogledaj originalni članak

Gradske vlasti u Los Angelesu upozorile su građane na oprez prilikom vožnje na željezničkim prijelazima nakon stravične nesreće koja se dogodila u utorak.

Tada se, naime, metro Blue Linea sudario s automobilom, i to kad je neoprezni vozač pokušao prijeći preko željezničke pruge u trenutku dok je jedna rampa bila podignuta. Video prikazuje kako vlak u punoj brzini udara vozilo i odbacuje ga.

 

Snimku je na društvenim mrežama objavio Moses Castillo, policajac iz Los Angelesa, a na njoj se čuje njegov komentar 'to mora boljeti'.

- Vozač se izvukao samo s ogrebotinama, zahvalni smo što nesreća nije završila tragično - komentirao je Castillo još na Twitteru.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.