OSTAO ZAPANJEN

VIDEO Bio na putu prema vikendici pa iz automobila snimio nepoznatu crnu zvijer

Foto: Screenshot
VIDEO Bio na putu prema vikendici pa iz automobila snimio nepoznatu crnu zvijer
17.04.2019.
u 10:18
Nije poznato o kojoj se vrsti radi, no u britanskim medijima često se moglo naići na fotografije, koje su bile većinom nejasne, nepoznatih zvijeri.
Pogledaj originalni članak

Britanac Anthony Dickinson (75) vozio se lokalnom cestom u Exmooru kada je snimio zvijer kako šeće ispred njega. Dickinson je bio na putu prema svojoj vikendici te je odlučio snimati putovanje.

Bio je zapanjen kada je ugledao veliku crnu zvijer nalik na panteru kako hoda uz cestu, a procjenjuje da je bila visine do struka. Nije poznato o kojoj se vrsti radi, no u britanskim medijima često se moglo naići na fotografije, koje su bile većinom nejasne, nepoznatih zvijeri.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

DO
domxerex
13:52 17.04.2019.

To me podsjetilo, što rade naši i bosanski medvjedi sada kada gomila migranta ilegalno kroz šume prelazi granicu. Požalio bih se na medvjede da slabo rade svoj posao i ne jedu migrante. Baš sam na njih računao kao na faktor inenađenja pri čuvanju granice. Bolje da taj posao povjerimo čoporima vukova. Oni su puno efikasniji, uspije im pobjeći tek svaki treći. Ipak je to čopor. NE bi bilo loše na Dunavu sagraditi 5-6 nuklearki. Em bi imali struje za izvoz, em bi se digla temperatura vode u Dunavu pa bi mogli uzgajati krokodile da čuvaju granicu.

DV
dvojko
11:36 17.04.2019.

vidio sam neki dan nesto ima kljun perje i lete..sta je to

RI
river
13:12 17.04.2019.

imate li jos kakvih gluposti da stavite u vase novine….Kakav urednik takve I novine