Vesna Škare Ožbolt nezadovoljna jer mediji obavljaju selekciju kandidata

Foto: Večernji list
Vesna Škare Ožbolt nezadovoljna jer mediji obavljaju selekciju kandidata
11.11.2009.
u 11:57
Neka nam Slovenci budu primjer, jer su oni u tom pitanju otišli mnogo dalje od Hrvatske - rekla je na konferenciji za novinare u Sisku nezavisna kandidatkinja za predsjednicu države Vesna Škare Ožbolt.
Pogledaj originalni članak

Pozivam sve političke stranke da se solidariziraju sa zahtjevom za raspisivanje referenduma o Arbitražnom sporazumu sa Slovenijom. Mislim da se kod tako važnih pitanja ne može zaobići mišljenje građana.

Neka nam Slovenci budu primjer, jer su oni u tom pitanju otišli mnogo dalje od Hrvatske  - rekla je na konferenciji za novinare u Sisku nezavisna kandidatkinja za predsjednicu države Vesna Škare Ožbolt. 

Ona je ujedno izrazila nezadovoljstvo medijskom blokadom jer se, kako kaže, forsira samo jedna kandidatkinja. Selekciju kandidata, dodala je, moraju obaviti građani, a ne mediji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

CO
cornaco
14:25 11.11.2009.

To je kod nas sasvim normalno.Onaj tko plati,ima moć i zaleđinu ( političku ) taj se i favorizira.Vesna možeš ti i malo grublje jer to većina zaslužuje.Samo naprijed i pozdrav iz Vukovara!

OB
-obrisani-
21:33 11.11.2009.

Boze me oslobodi, al ovo je cudo od zene. Kolko je ta baba imala plasticnih operacija? Ona je mogla sjedit do Tudjmana i bit mu neka tajnica, jer je on i koristil prerevne dupelizce za manualne poslove. Ne znam da li se jos sjecate, al u to vrijeme je uvijek morala nosit isljucivo suknje i to duze da ne bi ljudi pali u nesvijest. Danas imamo manekenku! A tek muz joj!! Imal je, ne znam da li jos ima arhitektonski ured u Gundulicevoj. Zaposljaval je jednu arhitekticu koja mu je delala 12 sati na dan za mizeriju od place i nije placao nikakve doprinose. Eh, ta arhitektica je moj prijatelj, no jadna se nije ufala nis napravit. Sto mene nije nikad takav peder zaposlio! Meni ne bi zapalil!

RU
rudolf
14:11 11.11.2009.

Meni se čini da je škare otišla na kvasinu,