ptičja perspektiva

Vatrogasci podijelili slike poplavljenog područja: 'Čeka nas duga i teška noć'

Foto: DVD Jurovski Brod/Facebook
Foto: DVD Jurovski Brod/Facebook
Foto: DVD Jurovski Brod/Facebook
Foto: DVD Jurovski Brod/Facebook
17.09.2022.
u 19:23
Na terenu je sve zajedno angažirano 25 vatrogasaca iz našeg društva, te kolege iz DVD Zakanje, DVD Jurovo i DVD Bubnjarci.
Pogledaj originalni članak

Snažne kiše od petka navečer pune rijeke na području Karlovačke županije. Na terenima diljem županije raspoređeni su deseci vatrogasaca. Na nekim su mjestima uvedene izvanredne mjere, a očekuje se kako će Kupa i njeni pritoci nastaviti rasti, te će vrhunac doseći u noći sa subote na nedjelju.

Prave razmjere poplava koje su pogodile područje Karlovačke županije uslijed naglog rasta vodostaja najbolje prikazuju slike iz zraka koje su podijelili vatrogasci DVD-a Jurovski Brod na svojim društvenim mrežama.

"Iza nas je dosta kritičnih 24 sata, u kojima branimo naše selo od poplava. Na terenu je sve zajedno angažirano 25 vatrogasaca iz našeg društva, te kolege iz DVD Zakanje, DVD Jurovo i DVD Bubnjarci.

Čeka nas duga i teška noć - ali izdržat ćemo" napisali su vatrogasci u objavi ispod koje pristižu komentari podrške.

VIDEO: U Sloveniji pao snijeg! Uz orkansku buru i temperature u minusu moguć snijeg i u Hrvatskoj

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
06:51 18.09.2022.

To je ta prokleta sudbina i pravednost da kada ti nije dovoljno vode u Piranskom zaljevu onda ti Bog pošalje dovoljno vode da te natopi i utopi.

Avatar Glina74
Glina74
10:43 18.09.2022.

Podijelili slike iz zraka i sada samo trebaju stanovnici poplavljenoga područjada te slike dobro pogledaju i eto ti vraga nema više poplave