UŽAS

Uživao u vrtu pa mu s neba pala neugodna pošiljka: Bilo je to grozno iskustvo

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
Uživao u vrtu pa mu s neba pala neugodna pošiljka: Bilo je to grozno iskustvo
19.10.2021.
u 20:18
Točno u dvorište jednog muškarca i na njega izbačen je ljudski izmet iz zrakoplova koji ga je poprskao, suncobran, ali i cijeli vrt
Pogledaj originalni članak

Dok je uživao u svome vrtu u engleskom Windsoru jedan je čovjek ostao u šoku nakon što je iznad njega preletio putnički zrakoplov.

Naime, točno u njegovo dvorište i na njega izbačen je ljudski izmet iz zrakoplova koji je poprskao čovjeka, suncobran i cijeli njegov vrt. Dogodilo se to tijekom srpnja, a o incidentu je progovorila gradska vijećnica Karen Davies, piše BBC.

Naime, u zrakoplovnim zahodima 'sadržaj' se skladišti u posebne spremnike, no oni se obično prazne nakon slijetanja zrakoplova.

- Znam da se svake godine zabilježe incidenti sa smrznutim izmetom iz zrakoplova, no ovo nije bilo smrznuto i cijeli je vrt bio poprskan na vrlo neugodan način. Vlasnik je bio u tom trenutku vani u vrtu i bilo je to grozno iskustvo - ispričala je Davies.

Kako je točno došlo do incidenta, nije poznato, no vjeruje se da je slučajno ispušteno zbog toplog vremena.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BU
bucogi
21:30 19.10.2021.

Bio chemtrails.... Jadan lik.